Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki hetente szív pár...

Ha valaki hetente szív pár szálat, az rászokhat a dohányzásra?

Figyelt kérdés
Én hétvégenként haverokkal úgy 4-5 szálat szoktam elszívni, de eléggé tartok tőle, hogy rászokok, az meg ugye sok pénz lenne. De ugye mindenki cigizik és egyszer engem is rávettek, de 18 éves koromig ki se próbáltam. Szóval előbb utóbb így is rá lehet szokni?

2014. júl. 7. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"de ugye mindenki cigizik". Hát ebbe is nagyot tévedsz.
2014. júl. 30. 10:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Én a baráti társaságomról beszéltem, nem vagyok hülye. De ha arra céloztam volna, akkor úgy mondom, hogy minden ember cigizik.
2014. aug. 1. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:

ha cigizni akarsz cigizzél... könyörgöm ezt kérdezni kell?

neked jól esik? ha igen szívjad ha nagykorú vagy, ha meg nem akkor ne

2014. aug. 2. 21:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Ennél sokkal nagyobb hülyeségeket szoktak ide kiírni. Amúgy azt bírom, hogy olyan kérdésekre mindenki válaszol amihez csak a google kellene, de amit tényleg csak innen tudhatnál meg mások véleményéből, arra nem válaszolnak vagy leszólják. Ha meg annyira kötekedni akarsz, én nem azt kérdeztem, hogy cigizzek-e, hanem azt, hogy milyen könnyű rászokni. És veled ellentétben mások már rég adtak egy normális választ, de azért be kellett szólni.
2014. aug. 3. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!