Aki piros színű cigit szív az leirná hogy mennyit szív egy nap és mióta? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
Köszönöm:)2014. máj. 29. 18:18
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én spec nem cigizek, de Fater szívta a piros Főnixet, utána a piros Marlborot, most már tölti a cigijét, de piros dohánnyal. Két doboznyit szerintem simán elfüstöl a töltöttből is egy nap, a dobozosból elszívta ezt a mennyiséget.
Idén lesz 63 éves, több, mint 40 éves szívja.
2/5 anonim válasza:
Hétvégén 0, amúgy napi átlagosan 1-4, attól függ, mennyire van kedvem füstölgetésre, van, hogy egyáltalán nem gyújtok rá. Társaságban egy kis alkohol mellé 10-15 is elfogy.
19/f, kb. 1 éve dohányzok.
3/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm eldurrant minimum napi egy doboz piros Marlborot vagy Luckyt. Semmi baja sincs tőle.
4/5 anonim válasza:
Nem bolti cigit szívok, hanem töltöm magamnak, piros Marlboro dohányból.Kb. 10 szálat szívok naponta, 15 éves korom óta dohányzom, fél éve töltöm a cigit.
18/F
5/5 anonim válasza:
4 éve dohányzom, piros multit szoktam szívnim és durváán fél-1 doboz/nap. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!