Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzók és drogozók!?

Dohányzók és drogozók!?

Figyelt kérdés

Az iskolában kell irnunk házi dolgozatot a dohányzásról és a drogokról. Írnátok néhány dolgot segítségül, mint közvélemény kutatás?

-Hogy szoktál rá?

-Érzed-e valamilyen káros hatását.

-Napi hányat?

-Mit szívsz?

-Mennyit költesz rá?

-Korod? Nemed.

-Szeretnél-leszokni.

+ ha valamit tudnátok mesélni. ASmit beleírhatnék.

Segítségetek köszönöm.

2010. jan. 6. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

11 évesen depressziós voltam, rászoktam a cigire.

12 évesen ugyancsak depressziós voltam, kipróbáltam a füvet.

szerelem volt első szívásra.olyan érzést semmi nem tudott az előtt adni szabad voltam. :) azóta is rendszeresen dohányzom és füvezem. a cigiről le akarok szokni, de a füvet mivel tudom nem káros, így nem hagyom abba. azóta a nagyobb szenvedélyem a bélyeg lett, ami ugyancsak orvosság és ezek a drogok nem adagolhatóak túl. (LSD 1-3 grammtól max.) napi 4 doboz cigi elmegy nekem sajnos... zöld cigit ha van alkalmam annyit tekerek egy nap míg ki nem offolom magam. ha nincs rá zsé, nem érdekel mert nem vagyok rászokva csak szeretem az érzést :) 15/F

2011. aug. 11. 04:29
 12/13 anonim válasza:
24%
én nem dohányzok és nem is fogok :P 10/F
2011. szept. 29. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak a cigi, meg iszok. De az előbbi megkeseríti az életemet.
2011. okt. 10. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!