Eu még az e-cigit is be akarja tiltani! Miért nem tudjuk legalább ezt megvédeni?! Munkahelyen még azt sem lehet használni!
Mi magyarok olyan b@lf@...ok vagyunk,mintha a hátunkra meg a homlokunkra az lenne írva,"üssetek,mi azt élvezzük."
Engem 100 hogy nem a cigi fog kinyírni,hanem ez a köcsög világ,amilyen szarakodások mennek az emberek közt pár éve!Anyámék még szívták nagyban,a kutyát nem érdekelte,hogy hol,merre,hányat,stb.És még ma is boldogan élnek!

Igazad van, a saját fizetésed, arra költöd amire akarod.
Ellenben nagyon sokan nem tartják tiszteletben, hogy a másik nem dohányzik és nem is akarja a füstöt szívni, ami ugyan olyan káros,de a dohányosok nagyobb részét ez hidegen hagyja.

Tudjátok mit tiltsanak be?? AZ ALKOHOLT!!! Nekem abból van elegem! Tönkret4eszi az ember máját, az egész családját! Arról a rengeteg fiatalról ne is beszélve, akiknek másból sem áll a szórakozása, hogy a sárga földig issza magát! EZERSZER ROSSZABB, MINT A CIGI!! SZÁNALOM, hogy mennyire a cigire álltak rá, pedig a cigi az alkoholhoz és a drogokhoz képest kispista!
Aki meg kitalálta ezt az egész hercehurcát...kezdve a nemzeti dohányboltokkal, a már az utcán sem gyújthatsz rá dolgon át,az e-cigi betiltásáig...akassza fel magát a legelső fára, mait meglát! NYOMORÉK!
Tiltsák be az alkoholt is! Az összeset! Szüntessék meg a kocsmákat és minden helyet, ahol egyáltalán kapni lehet! Emiatt miért nem pattognak???? Nagyapám az alkoholtól halt meg! Májcirózis! Na?? Lehet nekem itt a bagó "miatti" tüdőrákkal dobálózni...NEKEM mással kapcsolatban vannak hasonló tapasztalataim! Magyarán: le lehet szo-pni!
24es: "Aki meg kitalálta ezt az egész hercehurcát...kezdve a nemzeti dohányboltokkal, a már az utcán sem gyújthatsz rá dolgon át,az e-cigi betiltásáig...akassza fel magát a legelső fára, mait meglát! NYOMORÉK!"
Na ez nagyon ütős,jól megmondtad!Én is így gondolom!
Bár régi kérdés de végig olvasva egy kisgyerek nyavalygását láttam.
-Jaj be ne tiltsák a cigit mert az nekem kell. Mint egy kis 5 éves akitől elvették a cukorkáját.
-Jaj be ne tiltsák az alkoholt...Ugyan ez.
Ahelyett, hogy költenétek értelmes dologra a pénzeteket ezeket a szarokat isszátok meg szívjátok és csodálkoztok, hogy nincs annyi pénzetek mint más embereknek. Ne csodálkozzatok. Lehet, hogy nem veszitek észre de nem csak magatoknak ártotok. Az alkohol rengeteg embernél okoz túlzott hormon termelést aminek egy kiadós verés lesz a vége. No nem neki hanem neked. Mert a teljesen a padlót járó izomagyú tökfej úgy gondolja, hogy vicces másokat szarrá verni csak azért mert ő ivott.
Amikor valaki cigizik roncsolja a tüdejét. Az ő dolga. viszont azt nem veszi észre, hogy ezt egy speciális szűrőn keresztül teszi ami kiszűri a nagyobb hamu szemcséket és egyéb más káros anyagokat. A környezetére sokkal veszélyesebb mint magára.
De ha már a kövérekről volt szó. Ők is magukat károsítják de őket ne nézd le mivel ők mást nem károsítanak káros szenvedélyükkel és ez meg különbözteti őket az alkohol és a cigaretta fogyasztóitól.
Na és akkor most gondolkozz el. Felnőtt akarsz lenni, vagy egy kis taknyos aki beszól a túlsúlyosnak mert csúnya, vagy egy ember aki megöli a körülötte élőket. Mert ha te meg halsz az senkit se érdekel de aki nem dohányzik az nem miattad szeretne meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!