Eu még az e-cigit is be akarja tiltani! Miért nem tudjuk legalább ezt megvédeni?! Munkahelyen még azt sem lehet használni!
Mi magyarok olyan b@lf@...ok vagyunk,mintha a hátunkra meg a homlokunkra az lenne írva,"üssetek,mi azt élvezzük."
Engem 100 hogy nem a cigi fog kinyírni,hanem ez a köcsög világ,amilyen szarakodások mennek az emberek közt pár éve!Anyámék még szívták nagyban,a kutyát nem érdekelte,hogy hol,merre,hányat,stb.És még ma is boldogan élnek!
Én dohányosként imádom, hogy epét hánynak ránk az emberek :D
"Tiltsák be!" Na igen, kinek mi köze van hozzá, hogy mit művelek magammal?
Az, hogy apád dohányzik, az ő hülyesége. És főleg ne másokon vezesd le a frusztrációdat, amit az vált ki, hogy ennyire nem vagy fontos neki :)
Szerintem tiltsák be és monjon is le!!! az összes zsírós ételt, a tv előtt döglést, a mozgásszegény életmódot, az alkoholt, a koffeint, a motorokat, sportautókat, terepjárókat ami zabálják a benzint. Ezek milyen veszélyesek?
A legtöbb ember szív és érrendszeri betegségben hal meg! Szalonna, töpörtyű, zsíros kenyér, sok zsíros magyar étel, mellette meg most is a gép előtt rohadtok, a helyett, hogy mozognátok.
Senkinek semmi köze, hogy bárki mit tesz magával. Ha akarom minden nap leiszom magam, dohányzok, tépek stb. sőt még colát is iszom!!!
Egyetlen egy embernek van hozzá köze, a páromnak. Érte felelős vagyok valamilyen szinten, neki lehet ebben szava. De senki másnak még a véleménye sem lehet ebben a témában.
Ha valakinek van gyereke (és szereti) akkor vigyáz magára, mert felelős érte.
Most lehet lepontozni és a földön fetrengeni, hogy milyen egészségtelen és, hogy meg fogok halni.
Végre már 13!
14 vagyok,megelőztél:)
Az a baj, hogy ez kihat másokra is. Az apámat csak példának írtam, a mi családunkat jól elb*szta vele, persze hogy frusztál, de nem másokon vezetem le. De mint írtam a cigifütöt ugyanúgy szívja az ember naponta. Elmegyek buliba mire a bejárathoz érek minimum 5en rámfújják a füstöt, fesztiválokon ugyanez a helyzet, égettek is már meg vele, mert tényleg a legnagyobb ötlet az embertömeg közepén rágyújtani és hadonászni vele.
Írtam, ez a szubjektív véleményem, káros, drága, nem éri meg.
Káros-nekem, én soha nem fújom mások orra alá a füstöt. Aki nem dohányzik azt tiszteletben tartom.
Drága-saját fizetésemből veszem, köszi.
Nem éri meg-nekem igen, mérlegeltem, nekem ez kell.
Amúgy szerintem ez az értelmetlen indulatok a dohányosok ellen egy dologra vezethető vissza. Van egy káros, drága szenvedély, én vállaltam mindennel együtt, te meg irigykedsz az én élvezetemre...
". Hihetetlen, hogy az emberek mennyire nem becsülik meg az egészségüget"
Te miért nem alszol hajnali 4:30-kor? Nem egészségtelen éjszaka fent lenni?
"Amúgy most hogy jött ide pl. a kövérek? Az is egy függőség, az is rossz dolog, de ha te a cigitől függsz miért szólsz be másnak, ha az ugyanolyan függő?"
Mert ő szólt be először,hogy csak akarat kérdése!Pont ő!
Csakhogy ő meg nem nézett tükörbe!Vagy ott nem a valóságot látta!Ő csak azt hiszi,hogy szép ruci,smink és királyul nézek ki,pedig dehogy!Hurka itt,fodor ott,minden duplán,triplán van rajta!Undorító!
Ez a tipikus más szemében a szálkát kezdetű mondás!
Most komolyan ebbe kötsz bele? Munka miatt van eltolódva az egész napon, nyár végéig sajnos így lesz, de ha végeztem pár nap alatt úgyis vissza fogok állni az egyetem miatt.
Ezen kívül viszont nincs semmi, amivel rombolnám a saját egészségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!