Lehetseges, hogy a Hasis hasmenessel tavozik a szervezetembol?!
"Hosszú távú, rendszeres használat következtében megnövekszik a szervezet tûrõképessége, egyre nagyobb adag szükséges ugyanazon hatás eléréséhez."
Avagy átvert a dílered. Állj le egy kicsit vele, nem normális mindennap tolni, hülye vagy?
üdv, ne gondolkodj, csak élj, működj alap szinten módosító szerek nélkül! ne gondolkodj, csak figyelj, a világ helyetted gondolkodik! thats all
szinte már zseniális ötlet (tuti mert a fű miatt még mindig alulról látom eredeti gondolkodási szintem 3,5 év füvezés majd 9 hónapja tiszta állapot után és most h fél úton vagyok a felfele jövetben, ez tuti nagy királyság! még.. sokat segít ez most nekem, na de ha ez is megvan akkor mégfentebbi gondolatokat is meg fogok látni mert ez már az a kulcs ami kinyitja és extrovertáltá teszi az elmét újra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!