Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mitől jöhetett rám ez a 'flash'?

Mitől jöhetett rám ez a 'flash'?

Figyelt kérdés

A legutóbbi 2 alkalomnál nagyon rossz flash jött rám.

Füveztünk, először az első rossz élményt mondom el.

Leszögezem, sokszor csináltam már, illetve mindig behívtak körökbe, én pedig elfogadtam... Nos, eleinte nagyon jól éreztem magam tőle, picit megszédültem, lehetett érezni, hogy hat... és hogy a számban érzem az ízét... minden vicces... és így ennyi. Viszont a legutóbbi kettő esetben nagyon rossz flash jött rám. Elsősorban nem tudtam felfogni, hogy mi az, ami a valóságban történik meg, és az agyamban... amikor hozzám szóltak, olyan, mintha az álmomban tették volna ezt meg, én pedig annak megfelelően válaszolok. A szívverésem nagyon megindul, a nyálam habos, minden túl édes ami a számba kerül. A legérdekesebb az egészben, hogy olyan, mintha nem lenne perifériás látásom, s nem tudnám, hogy mi van mögöttem, nem tudom érzékelni a külvilágot. Olyan érzés kap el, hogy hatalmas zaj van, de közben sehol semmi, és amikor megszólalnak, akkor olyan mint amikor hirtelen felkeltenek s üvöltöznek veled, nem szokott még hozzá a füled a hangoskodáshoz.

Testvéremet megkérdeztem, hogy mitől lehetett ez, ő azt mondta, hogy vagy nagyon letüdőztem, vagy egyszerűen túl sok volt benne a fű. Szerintem az első opció, mivel elég rendesen meg kellett pumpálnom, ők majd meg fulladtak a köhögéstől, nekem tartanom kellett, mivel törököztünk..

Mitől lehet ez? A két rossz flash között 6 hónap telt el.

A mostani annyira rossz volt, hogy megfogadtam, soha többet nem fogadom el... eddig már 2x nem fogadtam el, kínáltak...

Senki ne ítéljen el, nem szeretem a sima dohányt, csupán kipróbáltam, érdekelt, olyan emberekkel csináltam akikben megbízok.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jún. 15. 00:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Kicsit utánanéztem, lehet, hogy ez egy külön olyan fű volt, ami ilyen flash-t hoz az emberre. ( [link] Az itt leirtaknál az AK47-nél leírtak eléggé hasonlóak az én panaszaimmal szemben.
2014. jún. 15. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Másfajta volt a fű, más kendervonalból, vagy magasabb THC tartalommal. Néha bizonyos típusok okozhatnak rosszullétet, paranoiát, a pszichedelikus hatás meg erősebb hatóanyagra utal.
2014. jún. 15. 00:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. :)
2014. jún. 15. 01:08
 4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy alapból rosszkedvűen szívtál? Az alaphangulatod is befolyásolhatja hogyan érzed magad füvezés után. Meg hát gondolom nem otthon a négy fal között szívtál, utcán, nyilvános helyen nem csoda ha rád jön a paraflash. Szerintem a legjobb lakásban, biztonságos környezetben szívni.
2014. jún. 15. 21:49
 5/6 ak27 ***** válasza:
nekem is volt ilyen flash-em , ez egyáltalán nem rossz érzés , csak beszari vagy , ettől nem kell félni ember , bárkivel megeshet ilyen , meg ez fajtától is függ.
2015. jan. 13. 13:43
 6/6 anonim válasza:
Szia! Én is ugyan ebben a cipőben jártam, a fent leírtak mind igazak voltak rám. Egy nap alatt kiment a hatás, nálam még az is előfordult, hogy a lábaimat nagyon nehéznek éreztem, mintha kevesebb lenne a gravitáció, a tér összeszűkült előttem, egyszercsak minden megváltozott, a szívem elkezdett hevesen verni..Nem éreztem a dolgokat, azt mondták, hogy elvileg körbe járkáltam a lakást, mindent össze tapogatva, de alig emlékszem. Egyfolytában azt mondogattam,hogy tuti álmodok...nagyon parás volt. Tudtam irányítani az érzékszerveimet, ha fázni akartam fáztam, ha meleget akartam, akkor az jött+ hányinger stb.... Aludtam egyet, aztán jó lett, két hétig,(akkor nem füveztem!) mikor éppen csináltam a napi rutinom, a barátommal hülyéskedtünk, újra előjött ez az érzet, a lábamat ezerszer nehezebbnek éreztem, mint az előző esetkor, halál félelmem volt. A családomat hívogattam, hogy meg fogok halni. A lábaim lebénultak, a barátom vitt ki wcre, 4 napig tartott...akkor megfogadtam, hogy soha többé. Azóta voltam pánikbeteg, hipohander is emiatt. Senkinek nem kívánom azt, amit átéltem abban a pár napban, 2 éve történt, de még mindig sűrűn eszembe jut...egy füves cigi háromnegyedét szívtam el, dohány alig volt benne. Nem azt mondom, hogy ne próbáljátok ki, de mértékkel!
2016. ápr. 11. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!