Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mitcsináljak? 15/f

Mitcsináljak? 15/f

Figyelt kérdés
Az a baj hogy bulik alkalmából cigizek 1-2 szálat.Tudom hogy nagyon ártalmas de szerintem bulihoz tartozik ha néha rágyújtasz haverokkal.. most vagyok ebbe a fejlődős koromba és mit tegyek?mi a véleményetek róla? Meg néha mikor ideges vagyok.. most lesz a nyár mit tegyek? Amúgy ezekről a függőségekről nagyon letudok szokni..pl tippmix,metin(ami nekem nagyon nehéz volt). Meg volt mikor 2 hónapig nem cigiztem utána megint hetente 1-2aztán megint két hónap nuku.itt a nyár? milesz?
2014. jún. 11. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szokj le és kész! Én is és sokan mások is megtették,és egészségesebbnek érezzük magunkat!
2014. jún. 11. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
semmi, egészségedre.
2014. jún. 11. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel fejlődésben van a szervezeted ezért 18-20éves korodig ajánlatos lenne kerülni a káros dolgokat, utána is max nagyon módjával.
2014. jún. 11. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még nem sok, nyugi.
2014. jún. 11. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen már napi 1 néha 2 dobozzal elszívtam. Nincs mágikus kulcs vagy leszokási módszer csak okot kell rá találnod. Ha van okod rá, hogy ne bagózz onnantól fogva csak annyi, hogy nem gyújtasz rá és kész.
2014. jún. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!