Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipások! Milyen gyakran...

Vizipipások! Milyen gyakran szoktatok szívni?

Figyelt kérdés
És tényleg nem éreztek függőséget? Bármikor gond nélkül le tudnátok rakni, ha muszáj lenne? Az is érdekelne, hogy kb mióta szívjátok. Előre is köszi a válaszokat :D
2010. jan. 2. 02:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nyár eleje óta szívom változó ált 2 naponta de most 4 nap kimaratt mert kifogytam de ma már szívtam
2010. jan. 2. 02:26
 2/13 A kérdező kommentje:

És nem érezted nagyon h hiányzik? Tényleg minimális benne a nikotin?

Am köszi a választ:D

2010. jan. 2. 02:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most 16 éves vagyok és 13éves koromban vettem énis magamnak egyet miután kipróbáltam:D Nagyon szeretem a mai napig. Valamikor naponta, valamikor hetente, de volt olyan, hogy fél évig nem szívtam. Nem azért mert le akartam tenni, hanem mert megfeletkeztem róla. Nem volt rá szükségem. Semmi függőség jelét nem érzem.
2010. jan. 2. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Változó amikor van időm és lazulni szeretnék, akkor szívom a tv mellett punnyadva vagy barátokkal..:)
2010. jan. 3. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Bulikban, tehát olyan 2hetente egyszer. Nem érzem hogy rászoktam volna. Jobb mint a cigi. Finomabb.
2010. jan. 3. 19:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
1 hetente max 2-szer.
2010. jan. 4. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
én dohányos vagyok és amikor nyáron volt egy stresszes időszakom, és nem tudtam itthon cigizni, napi 2szer pipáztam:) jobb is volt mert tényleg finomabb. egyáltalán nem szoktam rá.
2010. jan. 10. 21:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! Részben megnyugtattatok...

(Azért még lehet írni!)

2010. jan. 11. 04:50
 9/13 anonim válasza:

Ha megnézed a vízipipával kapcsolatos oldalakat a neten,rájöhetsz,hogy nem jobb a ciginél,és ugyanúgy károsít.A függővé válás pedig nem hetek,hónapok múlva alakul ki sem ennél,sem a ciginél vagy akár az italnál,drognál hanem évek múlva.Aki ,hogy úgy mondjam a génjeiben hordozza,nem vagy csak valami betegség miatt tudja

abbahagyni.Gondolom még diák vagy.Gondold át,ettől felnőttesebb leszel?

2010. jan. 11. 17:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem áll szándékomban még kezembe sem venni a vizipipát... Nem azért írtam ki a kérdést.
2010. jan. 12. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!