Mindent a BIO/Spice "Fűről"?
Sziasztok!
Ahogy azt a kerdes címe is mutatja a bio/spice ( tobb szaz masik neven futó ) szintetikus "cannabis" lesz a téma. Szeretnèm megosztani róla személyes tapasztalataimat és szeretném ha ti is megosztanátok a tieteket, illetve ha van kérdésetek ti is nyugodtan kérdezzetek valaki biztos fog tudni valaszolni ra.
Nos par szot az en "palyafutasomrol" . Kb 2-3 hete kezdtem el szívni ezt az úgy nevezett "bio füvet" , amikor talalkoztam egy regi baratommal aki sajnos ezt az életmódot éli 2 éve.. Amikor eloszor probaltam izgatottan vartam milyen lesz , miben lesz más mint a rendes marihuana és mivel én előtte csak azt szívtam , volt viszonyitasi alapom.
Nos ami először feltűnt a kettő között ( Az 1500 Ft-nyi árkülönbség mellett ) az a bio intenzitása volt. Amikor a 3. Slukkot szívtam , már éreztem , hogy kezdi is " megnyomni a fejem".
Igazabálból tényleg a rendes fűhöz tudom hasonlítani a hatását, csak sokkal-sokkal intenzívebb.
Amennyire én tudom, talan az egyik legkonnyebben előállítható kábítószer. Azt amit en szivtam nem masbol allt , mint valamilyen natúr növény aminek az állaga hasonlít a marihuanahoz, majd ezt ősszelocsolják acetonban oldott nyugtatóval. Régen az úgynvezett JWH nevű vegyületet hasznàlták, de mára ez az anyag tiltólistára került, így az én tudomásom szerint ( legalabbis itt székesfehervaron ) valami más eredetű szert hasznàlnak.
Már kezdtem Beleszokni a napi 2-3 adag vètelèbe , amikor ugyanis elvonási tüneteket fedeztem fel magamon 1-1 kimaradasnal.
Számomra a legelviselhetetlenebb a reggeli/esti hidegrázás - folyamatos izzadás és az alvászavar, ami abban merul ki , hogy ejszaka tobbszor felkelek, reggel a szokasos 8-9 oras kelesem helyett pedig 5 orakor ebredek.
Így összefoglalva, senkinek nem ajánlom, hogy éljen ezzel a szerrel, bár ennek a posztnak nem elsősorban az elrettentés a cèlja, sokkal inkabb azert vettem a faradtsagot, hogy mindenki meg tudja osztani személyes tapasztalatát, illetve hogy bármilyen jellegű kérdést fel tudjon tenni a tèmával kapcsolatban.
19/F
Szèkesfehérvár

Az úgynevezett" bio" fű sokkal károsabb a marihuánánál .Nem nézted pár hete a tv-t ? Pont arról volt szó . Átitatják mindenféle szintetikus anyaggal pl aceton stb ... volt egy fiatal akik meg is halt tőle .
Akkor inkább a hagyományos .
# 1
Szerintem valamit nem jol ertelmeztel, mert én teljesen a te állàspontoddal értek egyet.

Nem tudni, hogy mibe áztatják őket, épp ez a veszélye a dolognak. Nekem vannak ismerőseim, akik napi szinten szívják évek óta és bizony meglátszik rajtuk. De néha néha én is szoktam ilyet szívni, ha úgy alakul. kb 3 éve volt hozzá szerencsém először, akkor kb félévig heti 2-3 alkalommal toltuk, azóta már csak ritkán (havi 1-szer mondjuk). Nekem "elvonási" tünetem soha nem volt tőle, maximum a hatás alatt lettem rosszul.
Bár tényleg meglátszik az emberen hosszútávon, de ha valaki 3 évig napi szinten iszik, szerintem az még jobban meglátszik. Úgy nagy általánosságban nem hiszem, hogy ártalmasabb lenne, mint az alkohol (azzal együtt sem, hogy nem tudni mi van benne). Igen volt 1-2 haláleset ilyen szartól, de alkoholmérgezésbe hányan halnak bele évente???
Persze összességében én se ajánlanám senkinek, a rendes zöld jobb (igazából érzésre is, még ha nem is annyira intenzív). De szerintem az ilyen néha-néha hétvégi szívogatások alkalmából még belefér. Mondjuk az sem árt, hogy megbízható legyen a dealer.

"Már kezdtem Beleszokni a napi 2-3 adag vètelèbe"
Az rengeteg! Na akkor azért már érthető, ha furcsán érezted magad tőle :D Mi értelme van annyit szívni? Az még rendesből is nagyon sok.

Én akkor szívtam először amikor még új volt és boltban is meg lehetett venni. Akkor teljesen olyan volt mint a fű, tényleg csak kicsit volt intenzívebb a hatása és nem volt semmi "flashback". Utána csak kétszer-háromszor szívtam, de akkor sem volt gond.
Kb. egy éve megint szívtunk haverokkal (ők rendszeresen), akkor sokkal erősebb volt, majdnem egy hétig élőhalottnak éreztem magam. Minden olyan volt mintha álmodnék, fáradt voltam egész nap és semmire sem tudtam koncentrálni. Azóta nem szívtam és valószínűleg nem is fogok, én sem ajánlom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!