Ez káros a tüdőmnek?
Figyelt kérdés
Hétvégente apukámmal szoktam menni egy úgy nevezett Karambol asztali játékot játszani, egy olyan helységbe ahol itt-ott dohányoznak ez rossz hatással lehet a tüdőmre? Mert gyakran kosárlabdázok szeretek is, és néha az atlétikát is űzöm2014. máj. 19. 12:22
11/19 anonim válasza:
Nem azért vagy sötét, mert nem cigizel, hanem mert hülye vagy. Nekem meg a mozizás, a diszkózás, a kávézás hülyeség meg felesleges. A saját keresetemet meg arra költöm, amire jól esik. Egyébként feltételes módban van ráírva a dobozra a sok hülyeség.
12/19 anonim válasza:
Látom nem jött le a lényeg én nem azokat b@s7t@tom akik ölik magukat, mindenki azt tehet részemről MAGÁVAL amit akar de MAGÁVAL!!!, az állam tiltja, hogy drogozz, heroin, marihuána -nát használj s nem én, nekem azzal van a bajom, hogy ilyen béna gyíkok az apák akik a fiai magukért még felelősséget vállalni képtelenek s ebben cseperednek fel + előtte szívják a cigarettát és isszák s sört meg a többit (srácnak gondolom az apja és más se mondja a helyiségbe, hogy ne dohányozz mert az rossz, mert ha mondanák akkor rossznak tartaná az apját, főleg ha még fel is tudná fogni, hogy gyilkolja az apja őt), + még olyan közösséget is választ a fiának aki sportol ahol dől a füst, az ilyen srácból jóval nehezebben lesz közép vagy magasabb beosztású személy egy kicsit is nívós cégnél, sportolónak meg nem hinném, hogy jó lenne egy cigis légkörből szabadult srác, most ne az 5% -ról beszéljünk, akik vért izzadva az alkoholizmusból vagy a szexmániából vagy a drogozásból emelkedett ki és lett egy kis sz@r cégnek az igazgatója...
13/19 anonim válasza:
Ha ennek a srácnak az apja, anyja, mami, papi otthon nem dohányzik csak hétvégénként az apa a Karambol terembe az se mentesíti az alól, hogy abba kéne hagynia a dohányzást fia jelenlétébe TELJESEN, nullára kéne csökkentenie a dohányzást!!!
Ha így van, hogy csak 7végén 1 - 2 órára akkor azt ki bírod de ha fáj a tüdőd és azért kérdezed akkor szólj apádnak, hogy kimész levegőzni mert elszédülsz a füsttől és legközelebb menjetek másik terembe...
kicsit nagyon túl reagáltam, én azt utálom amikor a gyerek mindig a cigaretta füstben van!!! 1 - 2 óra hetente két nap kibírható ha még se akkor tedd azt, hogy amikor ki jöttök a cigis teremből eszel 1 - 2 almát az kitisztítja a tüdődet!
14/19 anonim válasza:
De hányan cigifüstben nőttek fel, mégse lett semmi bajuk, csak a pesti kölkök táposak. Egyébként a saját házában mindenki ott dohányzik ahol akar, akárki jelenlétében.
15/19 anonim válasza:
Ja ja tisztában vagyok ezzel a ténnyel, hogy otthon/lakásban annyit dohányzik a lakó mennyit akar, akár még fejjel lefelé is, azaz kézen - fejen állva is szívhatja amíg bele nem sárgul a fal helyett!
16/19 A kérdező kommentje:
SexRexLex kissé félre értetted a dolgot mivel apukám nem dohányzik, és kérlek szépen ne írj ilyeket apukámról.Köszönöm a választ.
2014. máj. 21. 13:59
17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként megtisztelő, hogy ennyien válaszoltak a kérdésemre, köszönöm. És igen, manapság már majd nem minden káros. Mégegyszer apukám az nem dohányzik, csak hétvéegente néha kiszoktam vele menni egy cseppet játszani, mivel a mi városunkban csak ilyen helyen van ilyen játék. Mégegyszer köszi a válaszokta.
2014. máj. 21. 14:14
19/19 anonim válasza:
ha csak a tüdõre lenne káros hatással, de ne feledkezzünk meg a tüdõbõl a véráramba jutó és az egész szervezetedbe beépülõ káros anyagokról, fõleg nehéz fémekrõl amik megvannak a füstben és már nagyon kismennyiségben is ártalmasak, ha olyan helyen rakódnak le a szervezetedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!