Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem veszélyes egyetlen este...

Nem veszélyes egyetlen este alatt 3 dobozzal elszívni?

Figyelt kérdés
nem lesz tőle bajom?
2014. máj. 17. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz annyit elszívni? Menö akarsz lenni?
2014. máj. 17. 21:45
 2/7 anonim válasza:
100%
De, mert nikotin mérgezést kapsz. Ha átlag 1-3 percenként elszívsz egy cigit, akkor bizony mész a kórházba, ha gyengébb a szervezeted, akkor hosszú időre. A nikotin mérgezés nagyon fájdalmas. Én ugyan nem dohányzom, de egy barátom kísérletezett egy hasonló baromsággal, mint amit leírtál, és hát szerintem azt ne akard.
2014. máj. 17. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Gólyatáborban 13 dobozzal szívtam el 3 és fél nap alatt, első nap 4-gyel. Még élek, mondjuk nem akkor kezdtem cigizni az is igaz :D Meg ki tudja mennyi piát bevertünk.
2014. máj. 17. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dohányozni alapból veszélyes. Ha parázol, miért menősködsz?
2014. máj. 17. 21:50
 5/7 dragonkalo ***** válasza:

Hát ecsém nekem volt,hogy egy kisebb házibuliban 1 tekert cigi,a vizipipa csöve és egy szivarka volt egyszerre a számban oszt egyszerre szívtam.

Nem haltam meg,de a két doboz szivarkám elfogyott :DD

Plusz még a haverom folyamatosan tekerte a cigiket.

De ez tőled is függ,milyen a szervezeted,mennyi ideje cigizel,milyen erőset stb.

De a nikotin mérgezés tényleg nagyon rossz,hidd el már tapasztaltam:D

2014. máj. 18. 15:55
 6/7 anonim válasza:
Nagyapám napi szinten elszívott ennyit éveken keresztül (füstszűrő nélküliből)
2014. máj. 18. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne próbáld ki mert semmi értelme. Miért akarsz ennyi cigit elszívni?

A nikotin mérgezés nem kellemes érzés mert én tőle nem tudtam enni és olyan izombénulást kaptam hogy egyszerüen két napig még a nyelvem sem tudtam mozdítani ezért beszélni se tudtam és a legrosszabb hogy mindenki azt hitte hogy csak megjátszom az egészet. Szóval inkább ne főleg ha csak menőségből.

2014. máj. 23. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!