Napi 1 doboz cigi a dohányosoknál normális?
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 14:04
1/12 anonim válasza:
Önmagunk tudatos mérgezése nem normális, semmilyen "dózisban". Megszokott viszont lehet.
2/12 anonim válasza:
Normális. Függ a mgtól is, h milyen erőset szív vki, de igazából a többség általában ennyit szív el. Állítólag nagyon erős dohányosoknak azok számítanak, akik min. 0,8 mgos cigit szívnak, vagy töltött / piros dohányt /, és abból is min. két dobozzal, ill. két doboznyit. Az amúgy már tényleg durva szerintem, én 15 éve dohányzom, csak egyszer szívtam ilyen erőset és ennyi mennyiséget el, de rendesen ki is voltam tőle.
3/12 anonim válasza:
ha neked normális havonta 30 ezer forintot erre kidobni, akkor az.
4/12 anonim válasza:
Nem kell havi 30at kidobni rá. Én napi 1 dobozzal szívok, havi 13.500 ft-ba kerül a cigim. És még töltenem sem kell....
Amúgy igen, normális a napi 1 doboz. Bár sokan még ennyit sem szívnak el, pedig adott esetben évtizedek óta dohányoznak.
5/12 A kérdező kommentje:
Én nem dohányzok, de bátyám ennyit szív és ha szóvá teszem, balhézik.
2014. máj. 17. 14:45
6/12 anonim válasza:
Első és harmadik jelentve. Nekem is ennyi az adagom.
7/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén tesódat ezzel. Ha magától nem akarja abba hagyni, akkor csak, mert más mondja, vagy mert másnak nem tetszik stb. még úgy se fogja abba hagyni.
8/12 anonim válasza:
13500 ból hogyan veszel napi egy dobozt?
9/12 A kérdező kommentje:
Gondolom román/ukrán cigi.
2014. máj. 17. 18:35
10/12 anonim válasza:
Igen, havi 30 doboz 13.500 ft. De nyilván nem magyar cigiről van szó......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!