Moszkva környékén tudtok olyan trafikot ahol kiadják a cigit? Vagy ti hogyan oldjátok meg? 15/F
Figyelt kérdés
Arany Marlboro kéne. Csak ez a rohadt trafik ügy becseszett. Azt ne írjátok h ne cigizzek, mert nagyon ritkán szívok.2014. máj. 6. 20:46
1/4 anonim válasza:
Megkérsz egy nagykorút, hogy vegyen neked.
2/4 anonim válasza:
Egy 18+ ismerőst, havert, haver haverját/tesóját, stb megkérsz, hogy vegye meg neked, nem olyan bonyolult. Ha nagyon nincs senki, akkor szimpatikusabb idegennel is lehet próbálkozni, de az keményebb dió lesz.
3/4 anonim válasza:
Valakit megkérsz szépen aki épp a dohényboltba tart, 30 alatti fiatalok szinte mindig szó nélkül vesznek neked. Ha nem megy akkor is kiadják csomó helyen ha nem nagy a forgalom.
4/4 anonim válasza:
van egy kis trafik, ami kb a fornettissel szemben van és mellette ilyen kisbolt szerű van, én oda szoktam menni és még soha nem kértek tőlem személyit, pedig nem nézek ki 18nak :) remélem tudtam segíteni így kicsit megkésve is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!