Pár kérdés a vizipipával kapcsolatban. Válaszolnál rá?
1. A dohánytartó kerámia szerűség nem illeszkedik rendesen tehát nem szorul vagy kattan rá igy ha kicsit is hozzáérek simán leesik,ez normális? Ti hogy oldjátok meg hogy ne törjön el?
2. a vizipipa és sárgitja a fogat mint a cigi?
3.Egyedül szoktál pipázni?Én egyedül is szeretek pedig állitolag társasággal sokkal jobb.
4.Hol veszitek a dohányt,hol a legholcsóbb és melyik a kedvencetek?:)
Előre is köszöönöm főleg olyanok írjanak akik pipuznak és szeretik is,mert arra nem vagyok kiváncsi hogy szerinted mennyire káros és milyen gáz.köszönöm
16L
1. a dohánytartó résznek elviekben nem szabadna leesnie.
2. szerintem attól függ milyen dohányt szívsz. van ami abszolút nem tartalmaz nikotint, de van olyan dohány ami kb 10 szer annyit tartalmaz mint egy átlag cigaretta.
3. nem egyedül szoktam pipázni hanem társasággal mert úgy sokkal élvezetesebb:D
4. a dohányt mindig valamelyik ismerősömmel vetetem meg:D nekem az a kedvencem amikor almásat és fahéjasat összekeverünk. de az erdei gyümis is jó.
1.tekerj tömítésnek papírt a kerámia alatti csőre
2.vizipipa sárgítja a fogad a legjobban
3.itthon egyedül, Egyiptomban társaságban
4.nagyobb dohányboltokban,meggyes,almás,barackos,mentás.
1. hát én kaptam hozzá ilyen műanyag tömítést
2.
3. 2. napja egyedül pipuzok, karácsonyra kaptam :)
4. megkóstoltam 2-t, Al masah red bull nagyooon bejött :)
pipázom elég gyakran, hetente többször is, 19 éves lány vagyok, kb 2 éve kaptam a páromtól.
A dohánytartót hozzáillesztheted alufóliával is a pipához, úgy kevesebb levegő megy alá.
Szerintem nem sárgitja a fogakat, legalábbis én magamon, meg a barátomon nem veszem észre. A barátom még többször használja mint én de neki is fehérek a fogai. Én is szoktam egyedül pipázni, nincs ebben semmi rossz. Sőt, én néha jobban is kedvelek egyedül, mert akkor tudok töprengeni kicsit magamban:) Társasággal már egész más, ott beszélgetünk, annak is meg van a varázsa. Egész más dolog a kettő. Nálunk csak 1 helyen lehet dohányt kapni, ott viszont nagy a választék, én al-waha dohányokat veszek, mert nekem az jön be a legjobban, átlag 300-400 ft között mozog. Főleg a gyümölcsöseket szeretem, bár a mentolos is klassz, igazából hangulat függő, most epres van, és nagyon király, a másik még az almás ami abszolút favorit. Csak 1 tipp, a dohányt tarsd egy jól zárható befőttes üvegbe, akkor tovább friss marad.
1. Elvileg adnak hozzá egy gumi tömítést, amit rá kell húzni a pipára, és így tenni rá a kerámiát, ha nincs ilyened vegyél, vagy használj helyette alufóliát.
2. nem akarok hazudni, nemtudom.
3.A legjobban haverokkal szeretek, de ha egyedül vagyok itthon, van hogy rágyújtok.
4.Pesten a Sultán centerbe, itt rengeteg féle dohány van, és tapasztalataim szerint itt a legolcsóbb. a kedvencem pedig a banános ízesítésű.
17/F
1. a kerámiának van gumi tőmítése és ha eszt berakod a fém test és a pipa közé és rányomod ne mozog.Ha rendesen használod nem törhet el.
2. úgytudom nem .
3. egyedül szar pipázni mert szerintem egy embernek sok za a füst és nincs kivel beszélgetni ha vannak haverok jobban megy az idő jolérzitek magatokat és megoszlik a füst ezáltal 2 szívás között több időd van pihenni
3 a városban veszem a dohányt de legsojj nagyobb menyiségben rendelni inétt www.vizipipavasarlas.eu .
a dohány íze emberfüggő eszt enyival tudom kifejezni hogy "ízlések és pofonok"
1.Vegyél másik tömítést. vagy kérj segítséget szakembertől.
2.A vizipipa nem sárgítja.
3.Én inkább társaságba pipázok.De midnenkinek más a véleménye.
4.www.vizipipawebaruhaz.hu
jah és a vizipia szinte nem is káros.az a kevés kátrány meg nikotin...akinek így is durva.(olyan nincs).vegyen niotin szűrős szipkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!