Djarum Black nagyon egészségtelen?
Figyelt kérdés
Hello nem vagyok nagy dohányos soha nem is voltam. Mindig nagyon gyenge cigit szoktam szívni. Csak társaságban vagy bulikba szoktam cigizni . Nem rég haveromnak volt Djarum Black megkóstoltam, és ah nagyon finom . De amikor megnéztem, hogy milyen erős azokhoz képest amiket eddig szívtam nem kicsit meglepődtem . Nem szédültem nem kaparta a torkom semmi . És most ara gondoltam hogy majd vennék és meglátom . De szeretnék azért vigyázni az egészségemre ezért is csak ritkán szoktam cigizni és akkor is csak gyengét. Nagyon egészségtelen? Mert félek, hogy annyira erős és nem szeretném szétcseszni ilyennel a tüdőm. Szóval szerintetek maradjak a szokásos gyenge ciginél vagy annyira nem egészségtelen a Djarum? Válaszokat előre is köszönöm!2014. ápr. 29. 15:14
1/5 anonim válasza:
A "gyenge" cigi is pont olyan káros, mint mások.
Ha az egészségedre akarsz vigyázni, egyik fajtát sem kell szívni, még ritka alkalmakkor sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom egyik se jobb mindegyik káros , de nem mindegy hogy mennyire káros ! :)
2014. ápr. 29. 15:38
3/5 x) válasza:
Minden cigi káros valamilyen szinten, igazából az erőssége is csak nagyon minimálisan befolyásolja, hogy mennyire. Viszont a Djarum kb duplája egy normál doboz cigi árának. Ettől függetlenül ha tetszik és nem gyakran szívod (vagy megengedheted magadnak) akkor szerintem egy-egy buliban elmegy.
4/5 anonim válasza:
Papír a Djarumon is van, abban van a legtöbb káros anyag szóval...
5/5 anonim válasza:
Olyat is olvastam, hogy 30 körüli kátrány van benne, csak 10 van ráírva, mert az a legális maximum. Amúgy ízre harmat gyenge a szegfűszeg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!