13 éves vagyok és kezdek árszokni a cigire. MI BAJOM LESZ?
1 Hete egy nap elszívtam 2 szál cigit és utána még 2 napig 1-1-et. Aztán 3 napig semmi. Tegnap elszívtam 3 szálat ma meg 1-et. Lehet hogy rászokok a cigire. Mi bajom lesz ha elkezdek cigizni?
Léccives ne osszatok le mert most nagyon negativ az életem és nincs mas ami megnyugtat..
Ne foglalkozz semmivel!
Csak nyugodtan! Max nem éled meg a nyugdíjt!
Látom sok pénzed van, amit kidobsz. Inni nem akarsz? Discóba jársz ugye?
13 évesen ugyan mi a p.icsa bajod van, ami olyan nagy, hogy csak a k..rva cigi nyugtat le?
De végülis, ha már a természet nem szelektál, szívességet teszel a világnak ha gyorsan kinyírod magadat..
lehet én vagyok a csóró, de az a rengeteg pénz!!! amit kidobsz a kukába. Büdös lesz a szád.Én nem smárolnék veled, semmi kedvem nem lenne kinyalni a hamutartót.
A ciginek egy titka van: nem szabad rászokni
Én sem támogatom, hogy egy 13 éves gyerek cigizzen, de 13 évesen is bőven lehet annyi problémája valakinek, hogy rászokjon. Tudom, mert átéltem. Persze, a cigi nem megoldás, de egy 13 éves gyerek egyszerűen nem tud megoldani rajta kívül álló problémákat, amikről esetleg nem is ő tehet. Gondolok itt családi problémákra, válófélben lévő szülőkre, halálesetre stb.
Az, hogy mi bajod lehet, igazából rengeteg mindentől függ. Ez inkább a génekkel kapcsolatos. Van akinél fél év dohányzástól kialakul bármilyen tüdőbetegség, mások meg szívják 30 évig és semmi bajuk. De ettől függetlenül még most hagyd abba, mert később csak nehezebb lesz, hidd el nekem. Tudom, hogy mondani könnyű, de ennél többet nem igazán tehetek. Mellesleg egy 13 éves embernek azért már illene tudnia, hogy milyen melléghatásokkal jár ez, főleg ha ő is cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!