2 ev cigi utan semmi noves?
Figyelt kérdés
14 eves koromban kezdtem el dohanyozni, most vagyok 16. Modell szeretnek lenni, tobb felkerest is kaptam mar viszont nonom kene meg 3-4 centit. Miota dohanyzom nem nottem. Az lenne a kerdesem, hogyha most lerakom a cigit es tenyleg nem gyujtok ra innentol, behozhatom ezt a ket evet? Van meg eselyem, hogy nojek? (Edesapam: 186 edesanyam: 173 en: 170) 16/L2014. ápr. 22. 16:47
1/6 anonim válasza:
14 évesen cigiztél? :D Az szép... De amúgy szerintem már nem fogsz nőni.
2/6 anonim válasza:
14 évesen amúgy is megállnak a lányok általában a növésben.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnos hamar elkezdtem. Mindegy azert megprobalom...
2014. ápr. 22. 17:19
4/6 anonim válasza:
Sok esély nincs a növekedése, mindenesetre a cigi letevésével rosszat nem fogsz tenni.
5/6 anonim válasza:
Én 11 éves korom óta cigiztem... 20 éves vagyok(fiú), 12.5 évesen megálltam a növésben... 3 hónapja letettem azóta 2 cm-t nőttem... szerintem 16 évesen még a cigi tényleges lerakásával van esélyed, de csak a ténylegessel... nem még elszívok 1-2 szálat, belefér... mivel akkor nem távoznak a káros anyagok a szervezetedből, ezért nem fogsz megtisztulni, egy nemdohányzónak 1-2 szál lehet belefér hetente, viszont ha a növekedés a cél, akkor teljesen tedd le.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2014. ápr. 24. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!