Elektromos cigitől lehet hányni?
Például ha a csőbe folyadék kerül, és ezáltal a szervezetbe jut? (nagyon kicsi mennyiség)
Vagy más esetekben?
Attól nem mert olyan pici mennyiségben nem mérgező.
Az elektromos cigitől nem... a nikotin túladagolástól igen, lehet... de ahhoz egész nap megállás nélkül 24-30mg-s lötyit kell szívnod, bár lehet, hogy 40 kg vagy... akkor viszont keress fel egy orvost, mert ezt anorexiának hívják.
Köszi a válaszokat. Nem vagyok 40 kg, anorexiás végképp nem. :)) 18 mg-os lötyi elég kb 2 hétig, szóval nem viszem túlzásban az e-cigizést.
Ezek szerint valami más okozta a hányingert.
ha nikotinost szívsz, a nikotin könnyen okozhat hányingert, ha csak glicerin+ aroma, akkor nem valószínû... amúgy a folyadék mindenkép a szervezetedbe jut hiszen azt szívod be...
amúgy a glicerin dehidratál, ha érzékeny vagy rá ez okozhat olyan írritációkat aminek hányás a vége, én ha sokat szívom, rengeteg gõz lecsapódik a légcsövemben, volt már, hogy öklendeztem tõle...
Nem hinném, hogy az vagyok. Évekig cigiztem, és nem volt semmi bajom.
De visszatérve a kérdésre, más okozhatta a hányingert, mert azóta semmi bajom sem volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!