Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen gyorsan alakul ki a...

Milyen gyorsan alakul ki a "szájrák"?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja dohányzom (talán még annyi ideje sem), nem naponta, csak hetente egyszer-kétszer a barátaimmal és tegnap elkezdett fájni a torkom és amikor nyeltem úgy éreztem, mint amikor torokgyulladásom volt.

Olvastam, hogy a torokfájás is egy jele a szájráknak.

Kb 3 hét alatt kialakulhat vagy több idő?

Köszönöm a segítséget.

2014. ápr. 16. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Most ez komoly? Nem az jut eszedbe hogy megfáztál vagy elkapták valamit (amire van esêly) hanem a torokrák!? Pár hét cigizéstöl kizárt de mint tudjuk sokan 30-40 évé cigiznek mégsem lesz sem torok sem fürödni rákjuk! Ezzel nem azt mindig hogy csináld mert ne csináld mert azért nem egészséges és legtöbben megszenednek a leszokással de azért ez nem is így müködik. Egy feleséges rossz szokás ami rengeteg pénzt visz el! Én 6 évé szoktam le és hidd el sokkal jobb nélküle, tök fölösleges volt csinálni, de persze tini korban a tinik 80%- a cigizik...
2014. ápr. 16. 06:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel szerintem maximum nyolcadikos lehetsz. Igaz?
2014. ápr. 16. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
amikor még én is fiatal és hülye voltam, nekem is voltak ilyen hipochonder képzelgéseim...
2014. ápr. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!