Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás első alkalommal?

Dohányzás első alkalommal?

Figyelt kérdés
Én nem tervezem kipróbálni csak kíváncsi vagyok hogy milyen érzés, tényleg fél óráig köhög tőle az ember vagy bele is lehet fulladni meg hányni tőle? A leggyengébb cigi is ilyesfajta hatásokat vált ki az első alkalommal?
2014. ápr. 15. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kis kuckuc lehet belőle csak ha keveset szívsz és nem veszed jól a levegőt vagy túl szokatlan még. Ha egy cigit totál elszívsz rendesen letüdőzöd akkor valószínűleg megszédülsz tőle. Hányni is lehet, ha sokat szívsz. A sok köhögés meg a fulladás nemigen jellemző sztem senkinél.
2014. ápr. 15. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Emberfüggő. Én pl egyáltalán nem köhögtem tőle, még csak köhintenem sem kellett. A hányást már én is hallottam, de személyesen nem ismerek senkit, akit hányt volna.

Cigi az cigi, szóval igen. De azért elsőre kellemesebb egy gyengébb cigi, mint egy erős.

2014. ápr. 15. 22:14
 3/8 KoviAti válasza:
ha asztmás vagy akk semmiképpse próbáldd ki... (tapasztalat) ...mert utána nagyon könnyen befulladhatsz és sokáig köhöghetsz
2014. ápr. 15. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Én majdnem megfulladtam. Mondjuk lehet, hogy nem piros Marlborro-val kellett volna kezdeni. De nem cigiztem azóta sem, mert rossz élményként maradt meg :/
2014. ápr. 15. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első letüdözés után nagyön szédültem fêl sem bírtam állni 15 percig, pedig addigra már rendszeresen cigiztem letüdözés nélkül! Az elsö cigizésnél semmi bajom nem volt! 6 éve szoktam le! Egy feleséges pénzszórás és még káros is!
2014. ápr. 16. 06:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
16 órakor szívtam el egy piros multit első alkalommal, kicsit megszédültem, meg köhögtem se semmi több. Éjjel 11-kor felébredtem és összehánytam a szobát. 15 voltam. :)
2014. ápr. 16. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én első alkalommal sárga camelt szívtam ami elég erős, de nem lettem tőle különösen rosszul. Eleinte nem nagyon tüdőztem le, úgyhogy csak egy kicsit kaparta a torkomat. Pár cigi után már le tudtam tüdőzni és akkor kicsit köhögtem, meg 2-3 percre elszédültem de semmi komoly. Aztán telt az idő és én azon kaptam magam, hogy már minden nap cigizem. Eltelt másfél-két év és azt vettem észre, hogy már átlagban napi 1 dobozt elszívok. Ezért elhatároztam ,hogy leszokom róla ami sikerült is.
2014. ápr. 16. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elso cigi? Kek helikon volt, es kegyetlenul szedultem, kivert a viz, es hanytam.. kb ugyereztem magam mint aki masnapos.. ez volt 10 eve.. azota cigizek. 26/F
2014. máj. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!