Dohányzás első alkalommal?
Figyelt kérdés
Én nem tervezem kipróbálni csak kíváncsi vagyok hogy milyen érzés, tényleg fél óráig köhög tőle az ember vagy bele is lehet fulladni meg hányni tőle? A leggyengébb cigi is ilyesfajta hatásokat vált ki az első alkalommal?2014. ápr. 15. 22:02
1/8 anonim válasza:
Kis kuckuc lehet belőle csak ha keveset szívsz és nem veszed jól a levegőt vagy túl szokatlan még. Ha egy cigit totál elszívsz rendesen letüdőzöd akkor valószínűleg megszédülsz tőle. Hányni is lehet, ha sokat szívsz. A sok köhögés meg a fulladás nemigen jellemző sztem senkinél.
2/8 anonim válasza:
Emberfüggő. Én pl egyáltalán nem köhögtem tőle, még csak köhintenem sem kellett. A hányást már én is hallottam, de személyesen nem ismerek senkit, akit hányt volna.
Cigi az cigi, szóval igen. De azért elsőre kellemesebb egy gyengébb cigi, mint egy erős.
3/8 KoviAti válasza:
ha asztmás vagy akk semmiképpse próbáldd ki... (tapasztalat) ...mert utána nagyon könnyen befulladhatsz és sokáig köhöghetsz
4/8 anonim válasza:
Én majdnem megfulladtam. Mondjuk lehet, hogy nem piros Marlborro-val kellett volna kezdeni. De nem cigiztem azóta sem, mert rossz élményként maradt meg :/
5/8 anonim válasza:
Az első letüdözés után nagyön szédültem fêl sem bírtam állni 15 percig, pedig addigra már rendszeresen cigiztem letüdözés nélkül! Az elsö cigizésnél semmi bajom nem volt! 6 éve szoktam le! Egy feleséges pénzszórás és még káros is!
6/8 anonim válasza:
16 órakor szívtam el egy piros multit első alkalommal, kicsit megszédültem, meg köhögtem se semmi több. Éjjel 11-kor felébredtem és összehánytam a szobát. 15 voltam. :)
7/8 anonim válasza:
Én első alkalommal sárga camelt szívtam ami elég erős, de nem lettem tőle különösen rosszul. Eleinte nem nagyon tüdőztem le, úgyhogy csak egy kicsit kaparta a torkomat. Pár cigi után már le tudtam tüdőzni és akkor kicsit köhögtem, meg 2-3 percre elszédültem de semmi komoly. Aztán telt az idő és én azon kaptam magam, hogy már minden nap cigizem. Eltelt másfél-két év és azt vettem észre, hogy már átlagban napi 1 dobozt elszívok. Ezért elhatároztam ,hogy leszokom róla ami sikerült is.
8/8 anonim válasza:
Elso cigi? Kek helikon volt, es kegyetlenul szedultem, kivert a viz, es hanytam.. kb ugyereztem magam mint aki masnapos.. ez volt 10 eve.. azota cigizek. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!