Multheten cigiztem eloszor azota. (tobbi lent)?
Multheten szombaton cigiztem eloszor, kozel sem volt olyan rossz, mint ahogy azt sokan mondjak, semmi szedules, csak egy minimalis kohoges. Viszont meg a buliba elkezdtem kohogni ra nem sokkal, mikor jottunk hazafele akkor mar eleg csunyan, azota folyamatosan. Faj a torkom es eleg melyrol jon. Mas tunet nincs. Eloszor ott egyertelmuen ereztem, hogy a cigitol, de az mar elmult volna nem?!
Ui: nem kell leszolni azert, hogy kiprobaltam.. Nem ez a kerdesem.
15L
Nem ez volt a kerdes:)
De, hogy valaszoljak...kivancsisagbol, es igen, elcseszem az eletem, mert egyszer kiprobaltam,nyilvan.
Most pedig jon az, hogy lesz tobb alkalom is es ne mondjam, hogy em, mert ugy is. Oke, de akkor sem ez a kerdesem!
Szerintem is lehet meg fáztál vagy valamit elkaptál.
Ne fèlj semmi köze nincs egymáshoz a kèt dolognak.
Amugy attol valaki elcseszi az èletèt ha 15 èvesen ki probálja a cigit?
Szerintem teljesen normális dolog hogy ki probálja valaki a cigit meg az italt ennyi idösen
Hacsak nem egy egész dobozzal szívtál el, nem lehet a cigitől. Bent meleg volt a buliban, kint hideg, megfáztál simán.
15 évesen ha kipróbálja a cigit, nem cseszi el az életet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!