Van "gyógycigaretta"?
Figyelt kérdés
Próbálok leszokni a cigiről éa azon gondolkoztam vajon van-e olyan "cigi" amibe gyógynövények vagy ilyenek vannak és nem ártalnasak az egészségre.2014. ápr. 3. 18:22
1/6 anonim válasza:
Hát ha cigit szívsz az mindenképpen káros mivel kátrányt juttatsz a szervezetedbe, ami az égés mellékterméke. De házilag lehet tekerni gyógynővényes cigit ami lehet kevésbe káros mint a dohány, és segíthet leszokni. Én pl régen próbáltam teát szívni és nekem egészen tetszett.
2/6 anonim válasza:
Régebben volt gyógyfüves, állítólag iszonyat szar :D
3/6 anonim válasza:
vásárolj egy jobb minõségû elektromos cigarettát, abban csak glicerin és aroma van esetleg fórumon kiderítheted, hol, és akkor kaphatsz kéz alatt nikotinos töltetet.
4/6 anonim válasza:
Vannak ilyenek és magad is tudsz ilyeneket csinálni. Állítólag nem kellemes a füstje de van aki sikeresen leszokott vele. Hogy nem ártalmas az egészségre azt talán nem állítanám, inkább azt mondom jóval kevésbé káros mint a dohány.
5/6 x) válasza:
Mi egyszer elkeseredésünkben tekertünk egyet teafűből... Hát, mit ne mondjak, ritka sz.r volt. :D
6/6 anonim válasza:
Régebben volt. Szegfűszeget tartalmazott, ennek a mai, modern változata a Djarum Black. Viszont az sem egészséges, ugyanolyan káros mint a többi cigi. Olyan, hogy gyógycigi, ami TELJESEN ártalmatlan az egészségre nem volt és nem is lesz. Viszont, én is az ecigit tudom ajánlani, sokkal de sokkal "egészségesebb" mint az "analóg" cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!