Nincs, mivel a dohányzás és a gyógyítás ellentétes fogalmak :D
2012. aug. 13. 12:20
3/11 anonim válasza:
ezt hol hallottad? vagy hogy jött?
2012. aug. 13. 12:49
4/11 Ilyent válasza:
Van.
Gyógyfüvet tartalmaz.
Hollandiába lehet kapni
2012. aug. 13. 12:52
5/11 anonim válasza:
Létezik. Nincs nikotin tartalma, hanem gyógynövényeket tartalmaz, az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyével lehet forgalomba hozni. Gyógynövény boltban lehet kapni ( régebben legalább is ott lehetett kapni)Hörgőtágító és váladékoldó gyógynövényekből készítik.
2012. aug. 13. 13:19
6/11 anonim válasza:
az utolsót miért pontoztátok le? tök korrekten leírt mindent.
egyébkét akármi van benne, káros, mert füstöl. olyan ez, mint hogy bármilyen gyógyfüvet nyomsz a szemedbe, attól még az fájni fog, mivel nem úgy fejti ki a hatását. szóval bármilyen egészséged dolgot meggyújtasz, és beszívod, az jót nem fog tenni.
2012. aug. 13. 23:48
7/11 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást, annak ellenére, hogy az egyetlen használható és helyes választ én adtam a kérdésre. Aki nem tud segíteni, az legalább ne ártson!
2012. aug. 14. 08:41
8/11 fünof válasza:
Nekem nagypapám mondta h amikor gyerek volt és télen nagyon náthás volt, akkor elszívott egy-egy cigit, mert a meleg füst oldja a trutyit.. más nem nagyon lehet
2012. aug. 18. 20:16
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy baromság,a gyógynövényekből teát kell csinálni jobbára.Szerintem ha elégeted és beszívod a füstjét,abban semmiféle gyógyhatású dolog nem marad,csak égéstermék,kátrány meg csak a jóisten tudja,hogy miféle rákkeltő anyagok.Szóval nemlétezik!
2012. aug. 19. 12:40
10/11 anonim válasza:
Létezik. Ilyen például a kakukkfüves cigaretta.
A cigaretták füstjének legveszélyesebb része egyébként a papírból illetve a dohány ízesítése során utólag beletett anyagokból származó égéstermékben van, .
Ezért kevésbé káros a szivarka (az igazi, aminek tényleg dohánylevél a külseje, nem csak barnára festett papír).
A dohánylevélbe vagy rózsalevélbe töltött kakukkfű cigaretta torok- és hörgőtisztító hatású. Régebben a martilaput is használták a kakukkfű helyett ilyen célra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!