Első sorban az aktív használóktól érdeklődnék hogy mi a kedvenc dohányízetek/követek? milyen szénnel toljátok? melyik dohány és pipa márkát kedvelitek a legjobban? ezenfelül kíváncsi lennék még pár észrevételre az egészségetekkel kapcsolatban mióta pipáztok és a környezetetek ezt hogyan éli meg, én is aktív használó vagyok csak érdekel a tapasztaltabb és a kevésbé tapasztaltabb pipások véleménye
Az Al-Fakher dohányokat istenítik nagy, bár nekem csak Al-Sultan jutott, de attól nem vagyok hasra esve.
A Shisharoma a legjobb, sajnos még nem sokat próbáltam egyikből se.
Öngyulladóst ritkán használok: Carbopol Ring 38mm, Three Kings 40mm, Carbopol 40 v. 50mm ezek mind jók.
Természetes; Coco Smoke
Eddig 3 márkával ismerkedtem meg: Top Mark, Aladin és Nargilem, de a Nargilem nagyságrendekkel jobb az előző kettőnél (jelenleg Nargilem NP 450 esem van). Az Aladin az áráért nagyon korrekt, viszont a TM egy hányás szó szerint (fél év használat után kuka az egész).
Szerintem ha hetente 1-2 tömésnél nem szívsz többet, nem lehet problémád belőle. Ha ennél is kevesebbszer akkor meg fölösleges ezen filózni.
2014. ápr. 6. 08:56
2/6 A kérdező kommentje:
igen az al-fakherel csak egy bajom van az ára de az nagyon egyébként nekem a nakhla mizo narancs jött be az egyik legjobban, a nargilem pipákról nagyon sok jót hallottam csak sajna ahol eddig néztem még mindig nem lehet kapni
2014. ápr. 7. 14:05
3/6 anonim válasza:
Nargilemből sajnos most hiány van. Szerencsére én még időben vettem.
Az Al-Fakher megéri a pénzét, bár nem olcsó valóban. :)
2014. ápr. 7. 21:08
4/6 A kérdező kommentje:
ha összejön a meló majd a szünetben egy mya qt-ra mindenképpen be fogok ruházni csak jókat hallottam róla
2014. ápr. 7. 21:48
5/6 anonim válasza:
én általában Shiazo köveket szoktam szívni, de abból már elég sok ízt kipróbálta. Ami legjobban bejött az a kétalmás volt, de mellette még ott van a málnás, a narancsos, a görögdinnyés(fú, az nagyon finom), meg még sok más. De amit felsoroltam azokat szoktam rendszeresen szívni. Csak laza 'ThreeKings' szénnel szoktuk tolni, olcsó, és nekünk bevált. :D Nem vagyok még annyira nagy pipás, tavaly nyáron kezdtem el pipázni, azóta havonta 3-4x télen, nyáron meg majdnem minden nap. Semmi nem történt velem, mindent ugyanúgy csinálok mint régen, nem változtam, de ugyanakkor nagyon jó kis kikapcsolódási lehetőség. :)
2014. ápr. 11. 22:03
6/6 A kérdező kommentje:
a hétvégén 3an összedobtuk a pénzt egy jó kis Al-Fakherre, az első AF-em sárga dinnyés volt és nagyon bejött most elvittük az utolsó dobozt ami görög dinnyés volt már amikor kibontottam olyan szag csapta meg az orrom hogy hogy is mondjam reméltem az íze jobb lesz sajna tévedtem olyan íze volt mintha a dinnye héját kellett volna színunk sok vízzel és némi dohánnyal borzalmas volt most már ezt a dobozt csak legyűrjük, mielőtt megvettük ezt az ízt utána néztem a neten és ódákat zengtek róla most meg már nem értem hogy ezt az ízt hogy lehet szeretni szerintem örökre elment a kedvem az AF dohányoktól, a kövek nagyon régóta érdekelnek csak sajna itt ahol élek vidéki megyei jogú városban nincsenek pipás boltok akik meg a dohány boltokban vannak azok meg nem igazán hallottak ilyen dolgokról, úgyhogy az ásványt majd a MYA-mal eggyütt fogom rendelni remélem jó lesz nem kell csalódnom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!