Miért rossz az ukran cigi?
A minősege rosszabb(nem olyan jo az íze) vagy károsabb? (A cigi eleve az tudom)
Remelem értitetek a kérdesem :)
Mind a kettő! Rosszabb az íze is és károsabb is. A füstje is sokkal töményebb..
Néha benzin ízű is szokott lenni. Ráadásul a füstje is sokkal büdösebb.. :D
De ha nincs más én is azt szoktam szívni. (FEST, Lifa)
Ertem..koszonom:s
Hat en is sokaltam 1000ft kiadni igy a feleert rendeltem.:) majd meglatom ez milyen,ugy sem fogyik el nalam gyorsan :)
Amugy piros malbi.. elvileg az ukrankent meg jo is :)
A feszt és hasonló olcsó ukrán cigik biztos hogy rosszabbak és károsabbak, de szerintem a márkásabbak mint pl. a Marlboro az ugyanolyan minőségű mint a magyar.
Utolsó: A priluki szerintem is sokkal jobb volt mint a feszt, nem tudom miért szólta le mindenki. Kár hogy már nem kapni
na most gondolhatod milyenek az ukrán előírások cigarettára, pont lesz*rják :) próbáltam én is a feszt cigit, nem jött be...
...károsabb is, büdösebb meg ízre kicsit fémes íz beütése van, tuti csernobil környékén vannak a dohány termőföldek, ha nem is a közvetlen közelébe, de tuti hogy minszk térségben, ott még a gyümölcsöknek is fémes ízük van meg a zöldségeknek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!