Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért rossz az ukran cigi?

Miért rossz az ukran cigi?

Figyelt kérdés

A minősege rosszabb(nem olyan jo az íze) vagy károsabb? (A cigi eleve az tudom)

Remelem értitetek a kérdesem :)

2014. márc. 19. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Mind a kettő! Rosszabb az íze is és károsabb is. A füstje is sokkal töményebb..

Néha benzin ízű is szokott lenni. Ráadásul a füstje is sokkal büdösebb.. :D

De ha nincs más én is azt szoktam szívni. (FEST, Lifa)

2014. márc. 19. 18:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Ertem..koszonom:s

Hat en is sokaltam 1000ft kiadni igy a feleert rendeltem.:) majd meglatom ez milyen,ugy sem fogyik el nalam gyorsan :)

Amugy piros malbi.. elvileg az ukrankent meg jo is :)

2014. márc. 19. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szívtam már ukrán piros Marlborot, nem volt vele bajom. Ha nem válik be akkor inkább töltsd a cigit, olcsóbb mint az ukrán és (talán) jobb is.
2014. márc. 19. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Kék Priluki is jó, a közhiedelemmel ellentétben. Amúgy szerintem egyáltalán nem károsabb, mint a nem ukrán, kint ezeket is legálisan árulják, szóval ugyanúgy meg kell felelniük az előírásoknak.
2014. márc. 19. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:

A feszt és hasonló olcsó ukrán cigik biztos hogy rosszabbak és károsabbak, de szerintem a márkásabbak mint pl. a Marlboro az ugyanolyan minőségű mint a magyar.

Utolsó: A priluki szerintem is sokkal jobb volt mint a feszt, nem tudom miért szólta le mindenki. Kár hogy már nem kapni

2014. márc. 20. 00:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi:D
2014. márc. 20. 07:14
 7/10 anonim válasza:
Csakhogy ami nincs ellátva ukrán védjeggyel és matricával az nem felel meg annak mivel már árulnak olyat is a piacon úgyhogy jól nézd meg mit vásárolsz
2014. márc. 24. 14:15
 8/10 anonim válasza:

na most gondolhatod milyenek az ukrán előírások cigarettára, pont lesz*rják :) próbáltam én is a feszt cigit, nem jött be...

...károsabb is, büdösebb meg ízre kicsit fémes íz beütése van, tuti csernobil környékén vannak a dohány termőföldek, ha nem is a közvetlen közelébe, de tuti hogy minszk térségben, ott még a gyümölcsöknek is fémes ízük van meg a zöldségeknek is :)

2015. ápr. 13. 20:46
 9/10 anonim válasza:
En ukran vagyok annyival másabb hogy pl kék bond vizesebb a magyar szárazabb nak tünik sokkal konnyebben ég a magyar a feszt meg egy olcso cigi ukrajnaban azert csempeszik azt mert ott megveszik nagyon olcsón itt meg eladják 700 ért pl magyar malbi 1040 othon 2013 ban volt 12 griveny 1000 ft 70griveny ha jol emlekszek regen nem voltam mar othon
2016. febr. 8. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Keserű mint az átok szívtam több mint 10 fajtát a magyar 100x jobb
2019. jan. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!