Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 1 szál cigaretta mennyire...

Napi 1 szál cigaretta mennyire látszik a tüdőn? (lent)

Figyelt kérdés
Nos ami azt illeti a suliban szinte mindenki cigizik és amikor jövök haza nincs olyan hogy ne kapjak füstöt. Márpedig a passzív dohányzás rosszabb az aktívnál. Néha én is szoktam de az napi 1 szál. Ez mennyire gond? Mellette sportolok (súlyt emelek).

2014. márc. 17. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
1 szál cigi minek, arról könnyen le lehet mondani, főleg ha sportolsz.
2014. márc. 17. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1 szál az nem sok nagy dolog nem látszik utána

De kerüld azt az 1 szálat is mert 1 idő után lesz belőle 2,3,4,5 és a végére rászoksz és akkor nehezebb lesz sulyokat emelni meg sportolni és az már megfog látszani a tüdődön

2014. márc. 17. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
csak a hosszú évek masszív dohányzása látszik meg a tüdőn(vagy még az sem). a tüdőgyülladás, vagy bronchitis előbb látszik meg mint a dohányzás.
 4/8 anonim ***** válasza:
A napi egy szál nem sok, csupán az a baj vele, hogy egy idő után 2-3-5-10-19 szál lesz belőle, és csak azt veszed észre, hogy nem tudsz meglenni nélküle.
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem határozottan az a meggyőződésem kezd kialakulni, hogy a gyenge személyiségű emberek szoknak rá a "partidrogra", akiket megerősít, ha egy valamely rituálét végző csoporthoz tartozónak érezhetik magukat a rituálé átvételével. Valójában már napi 1 szál cigaretta füstje is jelentős légzőfelület csökkenést okoz, ami éppen a nagy oxigénfelvétellel történő tevékenységet (sportolás, éneklés) kimutathatóan gátolja.
2014. márc. 17. 16:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nos ami a rászokást illeti 100% hogy nem fogok ezt higgyétek el nekem mert tudom :) Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. márc. 17. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten árt, annyira nem gond mintha többet szívnál.
2014. márc. 17. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#6 hát persze, mindenki tudja..

sajnos ez nem így megy, de majd meglátod

2014. márc. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!