Elkezdjek dohányozni?
Figyelt kérdés
14f vagyok,elég sokszor adódik/adódna alkalmam rágyújtani.
Úgy vagyok vele,hogy ha rá is szokom, majd ha elég akkor leteszem és kész.
2014. márc. 13. 15:46
11/83 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még átgondolom. Ma szívtam ,beszédültem, viszont utána jó érzés volt. Csak fél szál volt.
2014. márc. 13. 18:26
12/83 anonim válasza:
Más is okozhat ilyen érzést.
Keress hobbit! Hidd el, menőnek néz ki, ha valaki dohányzik, de már inkább cikibbnek számít.
A lányok sem szívesen keresik a cigis fiúk társaságát. Legalábbis a normálisak.
15/83 A kérdező kommentje:
Sophi kék volt.
De szerintem jó. De azért nem dobom magam a hideg vízbe egyől. Szépen lassan szokom rá.
2014. márc. 13. 18:47
16/83 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Amúgy miért szeretnél rászokni? Mennyire szeretnél rászokni?
17/83 A kérdező kommentje:
hát most figyelj,ki tudja,lehet csak egyszer leszel fiatal.. ki kell használni.
Mondom elöször szépen lassan szoktatom rá magam, ha már megy,akkor napi fél/ doboz.
2014. márc. 13. 19:00
18/83 anonim válasza:
De miért? Ideges vagy, szorongsz, hogy ezzel vezeted le?
19/83 A kérdező kommentje:
Nem csak egyszerűen jó érzés. Próbáld ki Te is! Most mi van akkor ha mondjuk cigizek 2-3 évet?? Fiatal vagyok. :)
2014. márc. 13. 19:11
20/83 anonim válasza:
Az a gond hogy fejlődésben lévő szervezetnek jobban árt mint felnőtt korban, sajnos minél korábban gyújt rá valaki annál jobban függő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!