Nektek hogyan néz ki a dohányzásról szóló:-) "családfátok"?
Én 1991-töl cigarettázom.
1991-1993=Ronson
1993-2004=Helikon
2004-2006="fekete"cigi(ukrán, jugó, stb...)
2006-2007=Power
2007- =Golden Gate
Az"adagom"(már jó tíz éve cirka...)heti három doboz.
Nálatok hogyan néz ki a"cigis családfa"?
Kék Multi nem tudom hány évig, de kevés
Sárga Multi ez volt sok ideig
Leszoktam :)
Adag: Heti egy doboz, majd havi egy doboz, majd csak néha alkalmakkor, buliban
2010 óta dohányzom:
2010-2011: kék Dunhill/fekete Dunhill
2011-2013: 100's piros Marlboro
2013-: töltött cigi, piros Marlboro dohány, hüvely
1988-1993 Sopianae (néha Kossuth-fecske stb...ami volt) (napi 1 doboz)
1993-2010 kék vagy sárga multi (napi 2 doboz)
2010 leszoktam
Köszi a válaszokat.
Reakció:
2-tipikus barom hiszen a kérdés nem neki szól(hiszen nem dohányzik)de azért beleszól...ő olyan aki nem veszi észre ha valahol terhes a jelenléte.
3-tipikus falusi diszkópatkány. Az ilyenekre mondják hogy...de inkább ne. Az igazi férfi az ILYET semmibe se nézi. Divatb...éjjel-nappal budapest...tipikus"k".
4(5)-fiatal bagós...de látni hogy a minőségre utazik. Profi. Olyan akinek súlya van nemcsak a szavának de a tetteinek is.
6-régi...kőkemény motoros-még a régi(igazi)iskolából. A mai cigisek példaképei az ilyen veteránok. Ők azok akik tábortűz mellett mesélik a végeláthatatlan sztorikat míg a"gyerekek"szájtátva lesik minden mondatukat és mozdulatukat. Tiszteletet...elismerést érdemlőek mégha már le is szoktak!
7-fiatal srác aki még keresi önmagát. Az látszik hogy a bagó már kezdeni nem ereszteni(engem végképp 99 körül fogott meg)és bár még bizonytalan(hol ide kap...hol oda)de van benne perspektíva. Nem elveszett ember! Széles skálán mozog az ismerete de még variál. Alakul és alakítható. Jó"anyag".
és te kedves kérdezo, mégis kinek gondolod magad? senki se kérte hogy véleményezd oket...mindenki azt és úgy szív amit akar... de hogy ne csak offoljak:
2007ben csak bulikba kék lm
2008ban szoktam rá, pattintos mentolos marlboro light, utána piros.
2009-2011 light marlboro
2011-2012 piros lm
2012-?? piros marlboro néha piros lm.
én viszont kérem a rekaciot, a tobbiektol ellentétben. gyerunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!