Djarum Black. Nagyon erős? Vagy olyan közepes?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:23
1/14 anonim válasza:
Tökéletes :D Bár szerintem közepes erősségű. Egyszer kötelező kipróbálni! ;)
2/14 A kérdező kommentje:
Vékonyat szívok, gyengét. Nagyon nagy váltás lenne?
2009. dec. 13. 16:32
3/14 anonim válasza:
Szerintem a Djarum Black nem arra való, hogy azzal fedezd a napi dohányszükségleted. Amúgy nagyon jó íze van szerintem, elvileg erős (10 mg kátrány), de inkább közepesnek jellegűnek mondanám.
Válts, ha bírja a péntárcád...
4/14 A kérdező kommentje:
kb-másfél hónap alatt szívnám el :)
2009. dec. 13. 16:42
6/14 A kérdező kommentje:
Miért mennyi? vagy az nagyon erős, vagy mi?
2009. dec. 13. 17:36
7/14 anonim válasza:
a dunhill black 0.9mg, a djarum black (az amerikai verzió) az 2.6mg elvileg. szal 10 semmiképp mert az rohadt erős lenne
8/14 A kérdező kommentje:
na, de kérdésre még nem kaptam kielégítő választ, nagyon erős a Djarum black vagy nem?
2009. dec. 13. 18:11
9/14 anonim válasza:
Én a kátrányról beszéltem, te ***************.
Az igenis 10 mg és kész!!! A nikotin 1 mg.
Kérdezőnek: Nem, szerintem nem olyan nagyon erős, és ha csak olyan lassan fogy el, akkor mindenképp megéri venni, mert tényleg nagyon jó.:)
10/14 anonim válasza:
lóóóóóól Djarum black itt a kezemben okoska 1mg a nikotin( pirosx bondba 0.9) kátrány 10 mg szén monoxid 10 mg de nem erős mivel kretek( szegfűsuzeg van benne ami fertőtlenítő nyugtató hatású és ezáltal nem fogja kaparni a torkodat...) én már rendeltem 154ftért indonáziából Kretek Marbit igaz 2 hónap alatt ért ide és 30mg kátrány volt benne!!!!!!( Igen nem félre írás 30 mg) és nem lehetett érzezni max anyira mintha kék bondot nyomnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!