Töltött ciginél hogyan kell közepes erősségűt és jó minőségűt készíteni? Milyen hüvellyel és milyen dohánnyal dolgozzak? Így kb. milyen erős lesz?
Primus hüvely, szénszűrős.
A dohányt még én sem tudom, mert nem sikerült kikísérletezni. Szofi dohány túl erős, ajánlották a domingót, de még nem próbáltam ki, mert van még a szofiból. 2500körül vannak a nagy dobozosak ezekből ha jól emlékszek.
Tölteni meg ha keményre töltöd gyengébb, ha lazábbra akkor erősebb, szóval egy köztes állapotot kell találni.
Nekem a fém töltő vált be, az 750Ft.
Megkérdezhetem, hogy te milyen dohányt próbáltál? És hogy az mennyire volt jó?
Szia!
Köszi a választ, megy a zöld kéz. :) Én még semelyiket nem próbáltam ki, azért tettem fel a kérdést is. Kicsit sokallok egy doboz cigiért 600 forintot, viszont próbáltam abbahagyni és nem jött össze, úgyhogy valami olcsóbb módon szeretném megoldani...
Hátha valakinek lesz tanácsa! :) Egyébként azt hallottam, hogy például hiába van kék szofi dohány, attól jóval erősebb, mint a bolti... :/ Ha nagyon erősen tömöd meg, attól miért lesz gyengébb?
Egyébként nem árulnak fehér, vagy sárga, esetleg többfajta kék dohányt? Igazából ebben nem vagyok jártas, azért kérdezgetem... De azért köszi még egyszer! :D
Golden gate hüvely,200 db-os 220 Ft,Hozzá kék LD dohány 130g-os 1990 Ft.pont jó,én sem szeretem a túl erőset.
Minden hüvelynek más íze van,én azért vettem goldeneset az Ld dohányhoz.nekem így jobban ízlik.
Én kék Golden Gate hüvelybe töltöm,a kék Golden Gate dohányt,de ennek a hüvelynek sajna nincs szénszűrője,úgyhogy én a Primus multifilter-t ajánlom,Primus dohánnyal,az állítólag nem olyan erős.
Úgy tudod gyengére tömni,hogyha jó keményre tömöd.
És szerintem a töltött,egyeltalán nem rosszabb,mint a bolti!
A töltöttben legalább csak dohány van a hüvelyben,míg a boltinál vannak benne különböző íz,és erősségfokozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!