Mi annak a ciginek a márkája/neve amelyik rózsaszín?
Figyelt kérdés
Feketét már láttam Magyarországon annak tudom is a nevét, de nekem rózsaszín kéne. Mi annak a neve/márkája?2009. dec. 12. 12:49
3/15 A kérdező kommentje:
Hát Pink Elephant-hoz hasonló de én Pink elephantot még sehol se láttam Veszprém megyében! =(
2009. dec. 12. 13:16
4/15 anonim válasza:
A Djarum Black Cherry változata?
5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem igen!Nem tudom a dobozát ezért kérdeztem, hogy milyen néven keressem a boltokban!
2009. dec. 13. 10:26
7/15 anonim válasza:
ha a dobozra érted h pink, akkor eve lily, ha a cigire, akkor mondjuk pink elephantot mondanék. de azt magyarországon nem lehet kapni.
8/15 A kérdező kommentje:
A cigire értem!
2009. dec. 16. 12:48
9/15 A kérdező kommentje:
Rendelni se lehetne? Nem tudtok olyan oldalt ahol lehet?
2009. dec. 18. 01:12
10/15 anonim válasza:
Ha a Djarum Cherry, amire gondolsz, akkor azt nagyobb dohányboltokban lehet kapni, ahol a Black-et is, rendelni nem hiszem, hogy lehet. Viszont marha drága, 1500 egy doboz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!