Egylaany98 kérdése:
Ha elekromos cigarettat rendelek es 18 even aluli vagyok, akkor atadjak? Hogy megy ez?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 18:06
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy meg kell e adni a korod hozzá. Ha igen keress olyat ahol nem. Majd mond, hogy ajándékba lesz. Bár nem hinném, hogy rákérdeznének. Villantsd a lovettát és nem lesz gond :)
2/6 anonim válasza:
Ha rendeled, futár fogja kivinni, azt sem fogja tudni, mi van a csomagban.
3/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen. :)
2014. márc. 1. 09:00
4/6 anonim 

válasza:

Az elektromos cigi NEM dohányárú, még SAJNOS nincs egyáltalán szabályozva és a boltba is nyugodtan besétálhatsz akár 9 évesen is és megveheted...
de jó nagy hülye vagy, hogy mérgezed magad...
Lehet menőnek gondolod, én e-cigis vagyok, 13 év dohányzás után szoktam át, de ebben is méreg van, lehet nem annyi mint a cigiben, de ez nem jelenti, hogy nem káros, pusztán még nincs annyi ideje a köztudatban, hogy megfelelő tanulmányok létezhessenek a káros hatásairól.
Hő hatására szívó erővel glicerint porlaszt, ez adja a gőzt, ezt szívod be. A glicerin egy enyhén mérgező anyag, emellett még van benne mindenféle aroma amik mind mind mesterséges kotyvalékok + sok esetben még színezék is. (ne adj isten nikotin bár az legalább tiltott, de beszerezhető)
5/6 anonim válasza:
Elég furcsán hat, hogy kiokítasz valakit, hogy ne mérgezze magát, miközben Te is azt tetted 13 évig nem gondolod?
6/6 anonim 

válasza:

nincs ebben semmi fura, utólag mindenki okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!