Gulyasarni66 kérdése:
Megoldható? Többi lent
Figyelt kérdés
Na szóval készítek egy animációt. Raktam bele egy ilyen szubliminális üzenetet: Nagyon kevés időre megjelenik hogy szokj le a cigiről! és ha ezt megnézetem apuval akkor leszokik? Vagy ezt még párszor meg kéne csinálni? Mert azt tudom hogy működik.2014. febr. 23. 20:22
1/7 anonim 

válasza:

Nem fog működni. Ezt csak te hiszed. A dobozon levő szövegekkel sem törődik egyetlen dohányos sem.
2/7 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan hogy látja az ember. Ez csak a tudatalattival érzékelhető és csak 40 ezredmásodpercre jelenik meg. De ha nem akkor nem :D
2014. febr. 23. 20:29
3/7 anonim 

válasza:

Ez a fajta dolog bizonyítottan működik, de úgy tudom, hogy csak képekkel. Szóval inkább tüdőrákos betegek képét tedd be.
5/7 anonim 

válasza:

ezt majd én is meg szeretném nézni :))
6/7 anonim 

válasza:

Ez már anno is hoax volt. Nem működik.
7/7 anonim 

válasza:

Próbálkozz, kérd meg hogy szokjon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!