Mi az, hogy még cigizni sem tudok? Ti hallottatok már ilyen beszólást?
Párszor kimentem cigizni a többiekkel a szünetben, ami elég hülyeség volt, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy az egyik osztálytársam szokott oltogatni, és szóba jött, hogy én még ehhez, ahhoz is béna vagyok emberileg!
És beszól nekem a gyerek, hogy "te még cigizni se tudsz rendesen! Láttam, nem tüdőzted le! Még ahhoz is béna vagy!"
Mondom: "Miért akkor hogy cigizek?"
-"Beszívtad a szádba, de nem a tüdődbe! Még ehhez is béna vagy!Láttam!"
Mondom: "jól van, sőt a fülembe szívtam!..."
Hogy a fenébe lát bele a tüdőmbe, számba? Lehet röntgen látása lenne? xD
Ti hallottatok már azzal sértegetni valakit, hogy még cigizni se képes rendesen? :D
Lehet látni, hogy letüdőzöd-e...én is szoktam látni hogy letüdőzi-e valaki...nem tudom miből, csak látom.
de ilyennel oltogatni..ez valami fogyatékos? vagy hányadikos?
Szívesen! :D
És kérlek, ez gimnázium 4. osztály! :D
Látszik az emberen,hogy kezdő dohányos,vagy már belenőtt a cigi a mindennapjaiba.Engem is szóltak meg kezdőként.
Hál Isten sikerült leszoknom róla
Igen, hallottam már. Szerintem eleinte ezt sokan megkapják.
Simán lehet látni, hogy valaki letüdőzi-e vagy sem. Ebből is látszik, hogy még tényleg tapasztalatlan vagy. De ez inkább jó.:)
A füst sűrűsége, a bent tartási idő, és a szívás erőssége alapján egy gyakorlott dohányos megtudja mondani, letüdőzted -e. Ha mindenképpen le akarod tüdőzni, de nem tudod hogy kell, szívd a szádba a füstőt, majd rá levegőt.
Ezzel később tudsz játszani is. Hagyod hogy a szádból a füst elkezdjen "szivárogni", majd visszaszívod. Látványos.
Ha viszont nem zavarnak a beszólogatások és/vagy nem akarsz megfelelni nekik, ne tüdőzd le, így nem olyan egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!