Herbál hatásai? Hosszabb távon lehet tőle valaki agresszív, olyannyira, hogy például a barátnőjét bántja?
Saját tapasztalat:
kb 3 éve herbálozok rendszeresen, igaz volt 9 hónap tisztuló fázisom közben.
Barátom mutatta nekem én előtte csak rendest szívtam.
Az h biofű szerintem csak a szinéhez van köze(bár nem feltétlen)
Szóval olyan állaga van mint a fűnek, csak ezt nem a földből húzod ki, hanem laborban állítják elő!
Hatásai:
-eufória
-kordinációs zavarok
-nagy testhő
-szapora szívveré
Igazából már egy-két slukk után érezhető némi hatás!
A sima fű-től annyiban tér el,hogy laborban állítják elő,legális(folyamatosan tiltják c -listán)sokkal erősebb és intenzívebb a hatása.Minden amit bódúlt állapotodban tapasztalsz 2-3x gyengébb rendes zöldel. Időben nem tart olyan sokáig mint egy rendes blant, de találkoztam már olyannal aminek egy körömnyi adagot raktam a cigimhez és vagy 2,5 óráig nem tudtam magamról. De ez a hatóaanyagtól, a damianától,az acetontól és még ezer más befolyásoló tényezőtől van.
Az az ismerős aki megismertette ezt az anyagot velem akkoriban volt 15 éves! Én figyelemmel kísértem (évekig együtt szívtunk) a változását most így bő 3 év után volt szar látni barátomon, hogy egy gyengébb szervezetett milyen módon tud elpusztítani! Az elején először csak köhögött szédelgett, aztán jöttek a keményebb tünetek: -orvérzés
-hányás
Most már 18 éves és egy hónapja két hétig kórházban volt mert a herbál miatt legyengűlt az immunrendszere. Csak megfázás lett volna.
Nem akarok senkit elijeszteni hogy kipróbálja, én amióta elkezdtem azóta csinálom(19voltam). Hosszutávon csak azt vettem észre h huzamosabb idő után keményen visszavesz az agykapacitás.
Én mióta megismertem azóta szeretem!
Drog,ez tény, káros is? IGEN
De amig ha ezzel fognak meg az utcán addig egy ejnyebejnyével megúszom, 1gramm rendes fűért meg leültetnek... Szerintem én ennél maradok amig nem lesz jobb! Olcsóbb is mint a rendes, intenzívabb is és bárhol rágyújtok ahol akarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!