Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 22 eves lany vagyok, es 8 eve...

22 eves lany vagyok, es 8 eve cigizek, ugy erzem, a cigi sziv engem, nem pedig en a cigit, leakarok szokni de valoban, tudnatok motivalni?

Figyelt kérdés
, ha itthon vagyok es lusta vagyok lemenni cigiert, egy napot, ket napot siman problema nelkul kibirok cigi nelkul, csak olyan motivalos dolgokat szeretnek hallani, amitol tutira abbahagyom a cigizest...Mert , ugy gondolom az akaraterom a keves , nem pedig a fizikai fuggoseg ...
2014. febr. 13. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
elektromos cigaretta... nekem ezzel sikerült csak... gyógyszert meg nikotintapaszt ne vegyél, szarul leszel tőle és betegségeket okozhat, veszélyesebb mint a cigaretta.
2014. ápr. 19. 17:21
 12/13 Kovács Elu válasza:
am a cigi nagy kárositja.a tüdőt és legtőbbszőr az emberek tüdőbetegségbe halnak meg a cigitől
2014. ápr. 19. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Kovács: A dohányosok 5-30%-a hal meg tüdőbetegségtől... ugyebár az még nem a nagyrésze...

De ő nem azt mondta, hogy egészségkárosító vagy sem, hanem le akar vele állni... használjon ink. e cigit, az sokat segít.. ha ír privátot akkor leírom neki milyet vegyen stb.

2014. ápr. 19. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!