Miért lenézendő a dohányzás?

Ki ítéli el?
Én ugyan nem.
De megjegyezném, hogy aki dohányzik, az árt másoknak is, akikkel egy szobában fújja ki a füstöt. Plusz a dohányzó kismamák, borzasztó.
Egyébként láttam én már agresszív dohányost, amikor elfogyott a cigi és nem tudott már leszaladni az éjjel-nappali boltba, úgyhogy hidd el, egy dohányos is lehet agresszív, ha nem kapja meg a napi nikotinját.
Valamennyit javult a helyzet szerencsére, de még így is rengetegen pöccintik el az utcán a csikket, szemetelnek szó nélkül.
Aki kulturáltan dohányzik, azzal nekem sincs semmi bajom.

Mert minden függőség lenézendő. Függőség a gyengéknek kell.
Ezenkívül mert mocskos szokás, kb. mint az utcán köpködés. Nikotinszagú lesz a keze, a lehelete, a szája az embernek, sárgák a fogai. A fehérre festett szobákban egy idő után sárga nikotinosak lesznek a falak. Ezenkívül ha nyilvános helyen dohányzik a dohányos, szinte nincs olyan, hogy ne fújná egy nemdohányos orra alá a füstöt. A dohányos 1 órából 10 percet cigizés címszóval lóg a melóból.

Szeritnem gyengeségre utal.
Miért cigizel? egy pozitív tulajdonsága sincs, szóval értelemszerűen abba kéne hagynod, csak hogy nem tudod, ennek vajon mi az oka...
Lenézem a gyenge a embereket ;)

5: ezzel most ugye azt állítottad, hogy a szentéletű dohányzó kollégák pedig sohasem facebookoznak :)
Na persze. Egyébként én pontosan tisztában vagyok azzal, hogy hova süllyed ez az ország, de ennek a kurzusnak szerintem volt egyetlenegy értelmes lépése, és az a dohányzók dolgának nehezítése volt. Mocskos egy szokás, legjobb lenne eltűnnie a földről. Egyébként az alkohollal együtt :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!