Dohányosok: Hatnak rátok valamilyen szinten a csomagoláson elhelyezett "elrettentő" képek?
Nem. Mondjuk van egy nagyon ocsmány kép, valami rákos pasas, ocsmány kis bajuszkával, azt utálom bámulni (töltjük a cigit, szóval nem csak 1-2 napig látom a dobozon, egy nagy zacsi dohány ennél tovább kitart), azt le szoktam ragasztani :D
De most őszintén, ilyen hülye képek nélkül is tudom, hogy káros a cigi, és ha leszokom, azt nem azért fog történni, mert képeket raknak a dobozra/zacskóra. Amúgy is tervezem letenni, de egyrészt azért, mert babát tervezünk, másrészt azért, mert most már leginkább csak teherként élem meg a dohányzást, nem olyan, mint amikor tiniként, vagy a húszas éveim elején tényleg azért gyújtottam rá, mert jól esett.
11. Arra gondolsz, akinek a tokája alatt egy marha nagy kelés van? Lehet ,hogy az pajzsmirigy- vagy bőrrák, aminek semmi köze a dohányzáshoz. Az is hülyeség, meg a száj is, mert az elszuvasodott fog és lepedékes nyelv sokkal inkább lehet rossz étkezési szokástól. Ismerek valakit, aki kóla függő és neki néz ki így a szája. Szóval a kólákra is rálehetne tenni hasonló képeket. Persze, tény, hogy rossz szokás a dohányzás, ezt mi is tudjuk, de aránytalanul megkülönböztetik a dohányzó embereket az egyéb más rossz szokással bíró emberektől.
Ahogy egy korábbi hozzászóló is írta, mindent túlzásba lehet vinni, úgy hallottam, még a víz ivást is. Ha pedig a mai vízminőséget nézem, az is lassú halál, lassú méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!