Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigi változtat rajta?

A cigi változtat rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Ma gondolkodtam nagy magányomban és unalmamban hogy a menstruációt befoljásolja a dohányzás? Nem arra gondolok hogy késlelteti vagy ilyesmi hanem az erossegét vagy időtartamát vagy a görcsöket erősíti/enyhíti. Tudtok ilyesmiről? Köszi előre is ;)

U.i.: ne legyetel egyedul egy percet se mert ilyeneken fogtok agyalni unalmatokban!:DDDD

2014. jan. 28. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Elég szűk réteget érint a kérdésed.

Aki már mint én is 20 éve cigizik, nem emlékszik, hogy milyen volt előtte. Ha emlékszik is, nem tudja hogy akkor azért volt-e más, mert fiatal volt még, vagy azért mert nem cigizett.

Na már most aki nem cigizik, sose fogja megtudni, hogy milyen cigivel, és milyen cigi nélkül.

Egy következő probléma, hogy három dolgot is meg kellene figyelni cigivel és cigi nélkül. Erősséget, időtartamot, görcsöket. Ezt úgy is fel kellene mérni, hogy a cigit milyen időközönként szívod, hiszen nem tudni, hogy egy cigi is annak számít-e, vagy csak egy doboz után fejti ki a hatását.

Én is egyedül vagyok :DDDD

2014. jan. 28. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
nem befolyásolja
2014. jan. 28. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
számomra fájdalom csillapító. én most haldoklom a görcsöktől, de a cigitől jobb egy picit.
2014. jan. 28. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Elso...aztaaaaa te okos vaagy :O melyik bolygorol jottel? :D jaaajjjhaaat en nagyon unatkozom :D

Utolso...reszvetem! :/ eldd tul! ;)

2014. jan. 28. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:

4 éve nem dohányzom Ugyanúgy zajlik a menstruációm , mint amikor cigiztem. Nem görcsösebb, bár nagyon sosem görcsöltem.

Az erőssége is változatlan maradt.

2014. jan. 28. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenkire másként hat.
2014. febr. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!