Ér ez valamit ha ezt csinalom?
Figyelt kérdés
Ha vasarnaponkent egyaltalan nem szivok egy szalat se. Marmint mas napokon kb 3-4-et szoktam es vasarnap ugyis otthon vagyok ezert nem. Meg valahogy ugy erzem olyan mint aki dietazik,es hetente egyszer csak gyumolcsot eszik. Szoval ha igy heti 1x nem szivok semmit az segit vmit pl h hozzaszokjak ha nincs vagY kevesbe,szokjak ra? Vagy az egvilagon semmit nem hasznal?2014. jan. 26. 14:51
1/8 anonim 

válasza:

Ezek szerint nem vagy igazán még függő és feltehetőleg csak a "társaság" miatt szívod. Hagy abba az egészet, az a legjobb.
2/8 anonim 

válasza:

Azaz egy nap nem segít, nem tisztul ki a tüdő.
A hozzászokáson sem változtat, hisz tudod , hogy hétfőtől újra szívod.
4/8 A kérdező kommentje:
azért nem szívok vasárnap, mert ilyenkor tanulok, itthon pihenek, és itthon nem dohányzom
2014. jan. 26. 17:05
6/8 anonim 

válasza:

Dehogynem,, a mértéktartás igenis számít. Heti hat napon 3-4szál az még nem a világ vége.
7/8 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok :D Hétvégenként csak ha elmegyek otthonról, de ha otthon vagyok akkor nem :) Én nem tartom magam függőnek, úgyhogy valószinüleg te sem vagy az. Még!
8/8 anonim 

válasza:

Csupán élvezeti cikknek használjátok a cigarettát. Az még nem olyan nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!