Így könnyebb lesz leszokni?
Figyelt kérdés
Tehát, kb. tavaly júniusban próbáltam ki életem első cigijét, és aztán partidohányos lettem, tehát hetente szívtam, hol sokat, hol keveset, és 2-3 hónapja naponta szívok kb. 2-6 szálat, változó. Arany Marlborot szoktam, ha ez számít. Viszont le szeretnék szokni. Gondolom így, hogy fél évet cigiztem csak, könnyebb lesz, mintha már 10 vagy több éve szívnék, nem? 1 nap nem cigizés után már ideges meg izgatott vagyok, szóval gondolom már rászoktam. De hány napot várjak, hogy az elvonási tünetek kezdjenek csökkenni? Mert gondolom aki már leszokott, az nem kívánja hónapokkal később ugyanúgy, mint mikor elkezdett leszokni? Tehát, mennyi napot kell kibírjak, hogy az elvonási tünetek kezdjenek csökkenni? Gondolom azért könnyebb lesz, mert csak mostanában kezdtem napi szinten (2-3 hónap)2014. jan. 23. 19:46
1/3 anonim válasza:
Könnyebb lesz, párnap után sokkal jobb lesz. Próbálj másra gondolni, sportolj bicaj kondi bármi jó.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, ez a másik, hogy szeretnék egészségesen élni, tehát étkezni, sportolni. meg a fő ok amiért csinálom az a társaság meg mert jól áll meg laza stb de belegondoltam hogy annyit nem ér meg mert csak azért esik jól mert egy bizonyos ideig nélkülöznöm kellett, nem pedig azért, mert jól esik.. most már jól esik tény, de félek a betegségektől.
2014. jan. 23. 19:50
3/3 anonim válasza:
Én épp leszokóban vagyok.Újévi fogadalom, én magam sem gondoltam volna, hogy ilyen könnyedén fog menni.Egyszerűen csak elhatározás.Meg kell győznöd magad észérvekkel, hogy miért ne dohányozz.Nálam nagyon egyszerű volt ez a rész, hiszen nem bírom kifizetni már.Első héten zavart ha rám fújták a füstöt, kívántam.Mostanra pontosan annyira nem érdekel, mint mielőtt elkezdtem volna cigizni.4 évig szívtam, egy doboz átlagban két-három napig tartott.Egyelőre nem veszek észre sem pozitív, sem negatív hatást.Nem híztam meg, nem lett szebb a bőröm, nem érzem, hogy javulna a teherbírásom és a fizikai aktivitásom.Első pár napban nehezen tudtam elaludni, ennyi.Sok sikert kívánok!Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!