Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikor fog elmúlni? (FŰ! )

Mikor fog elmúlni? (FŰ! )

Figyelt kérdés

Szóval tegnap összeültünk és én másodjára szívtam (régen elsőre nem éreztem semmit) és lezsibbadt az egész lábam,el voltam folyva és mindenen röhögtem,ma is le vagyok lassulva és gyorsabban ver a szívem és néha ha veszek levegőt fáj a tüdőm.Mikor fog elmúlni?

U.I. : Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy drogos meg rászokom meg az ehhez hasonlók,köszöntem.

2014. jan. 23. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Nekem fél vagy egy óra alatt el szokott múlni.

Igaz ez még évekkel ezelőtt volt, már nem csinálom. A fűhöz néha hozzákevernek erősebb anyagokat is, azért arra vigyázz, hogy nehogy olyan társaságba keveredj akik ezzel szórakoznak.

2014. jan. 23. 00:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) arra odafigyelej
2014. jan. 23. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán szoktak hozzákeverni más "drogokat"

az egy baromság hogy LSD-vel permetezik a palántákat,az viszont lehet hogy valami szar műfűvet szívtál,herbál/bio ezeket az utánzatokat szokták kicsit turbózni például penta kristállyal.

Amúgy ezt a tüdős dolgot beflashelled,nálam pl: szívszúrás néha,ne gondolj rá és elmúlik,csak az agyad játszik veled:D

Másnap kicsit tompább leszel,aztán minden vissza a rendes kerékvágásba.

2014. jan. 23. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!:)
2014. jan. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!