Mikor fog elmúlni? (FŰ! )
Szóval tegnap összeültünk és én másodjára szívtam (régen elsőre nem éreztem semmit) és lezsibbadt az egész lábam,el voltam folyva és mindenen röhögtem,ma is le vagyok lassulva és gyorsabban ver a szívem és néha ha veszek levegőt fáj a tüdőm.Mikor fog elmúlni?
U.I. : Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy drogos meg rászokom meg az ehhez hasonlók,köszöntem.

Nekem fél vagy egy óra alatt el szokott múlni.
Igaz ez még évekkel ezelőtt volt, már nem csinálom. A fűhöz néha hozzákevernek erősebb anyagokat is, azért arra vigyázz, hogy nehogy olyan társaságba keveredj akik ezzel szórakoznak.

Nem igazán szoktak hozzákeverni más "drogokat"
az egy baromság hogy LSD-vel permetezik a palántákat,az viszont lehet hogy valami szar műfűvet szívtál,herbál/bio ezeket az utánzatokat szokták kicsit turbózni például penta kristállyal.
Amúgy ezt a tüdős dolgot beflashelled,nálam pl: szívszúrás néha,ne gondolj rá és elmúlik,csak az agyad játszik veled:D
Másnap kicsit tompább leszel,aztán minden vissza a rendes kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!