Mikor mondtátok el a szüleiteknek, hogy cigiztek?
Szinte mindent megosztok velük, de ezt valahogy nem tudom elmondani nekik. Megőrülök a titkolózástól, de tudom, hogy kibuknának. Pedig ők is cigiznek...
(Tudom, hogy büdös, drága, és azt is, hogy egészségtelen, ezt légyszi ne írjátok le...:P)
16/L
Én nem mondtam nekik konkrétan, csak simán rágyújtottam előttük... háát.. volt kiakadás a pofátlanságomon, érthető módon. :) Ez volt 10 éve, azóta megvolt a falkaparós leszokás is, amibe majd' belepusztultam.
Szerintem csak egyenesen, ha az eddig is bevált, a kibukás meg elég valószínű, de hát következményekkel járnak a dolgok...
Húú én elég sokáig titkoltam... 16 évesen kezdtem, és olyan 17 körül kérdezett rá anyám... azt hittem már tudja (elég sokszor jöttem haza cigiszagúan), és bevallottam neki... hát rendesen kiakadt.
Érdekes azóta is azt mondom neki, h csak néha gyújtok rá, pedig elég gyakran. Csak h ne legyen szomorú szegény.
19/L
16 éves lány vagyok, és 3 napja mondtam el anyámnak hogy cigizek! MSN-en, mert élőbe nem mertem volna. Már egy éve cigizek, és én is utáltam titkolózni.
És azt mondta, hogy nem szidhat le, meg nem tilthatja meg, ha egyszer ő is nikotinfüggő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!