Akinek van pénze cigizni, az valóban nem mondhatja magát szegénynek?
Nem lopja a cigit, és nem másoktól kunyerál, hanem maga veszi.
Azt mondja haverom, hogy "ne mondja senki, hogy anyagi gondjai vannak, ha van pénze napi 1 vagy 2-3 napi doboz cigire!"
-De hát, csak egy 1000res, nem 4-5 ezer! "Pont ez az!" ezer forintból más 2 napig eszik! Ha látok valakit cigizni, arról egyből azt gondolom, hogy jól megy a szekér!"
Mit gondolsz? Igaza van? Kicsit eltúlozza nem? Azért az 1000ft nem olyan sok, hogy valaki de pénzes legyen! Vagy az?
#8: [link]
Aki megveszi a bolti ezer forintos cigit, annak nincs is akkora anyagi gondja. Akinek van, az már áttért a töltésre (bolti vagy kapadohányból), vagy feketén veszi.
2-es vagyok
Igen,képes vagyok nem adni.
130ezret keresnek fejenként,100 elmegy a rezsire,hitelre,90 elmegy cigire,30ból tankolnak,mert buszozni derogál,pedig a cég fizetné a bérlet 80%-át,40ből tengődnek.
szerinted ésszerű támogatni őket?
Nem én írtam össze,hogy mire mennyit költenek,hanem anyám,amikor kértem,hogy ő irja le,hogy miért nem elég 260ezer bevétel.Ez szeptemberben volt,akkor még nem ezres volt a cigi,de akkr is ha jól emlékszem 95ezret irt fel cigire,benzin az majdnem pontosan volt 30ezer.Akkor mondtam,hogy majd ha hülye lennék,akkor adnék.
Nagyszüleimet támogatom,kevés a nyugdijuk,két hetente vásárolok nekik,télen a tüzelőjüket én fizetem,én pakolom be a sokmázsa fát,szenet nekik.Nem vagyok gonosz,csupán annak nem segitek,aki nem szorul rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!