A középiskolás dohányzók, honnan szerzik a cigit?
Figyelt kérdés
megvetetik mással? vagy kiadják nekik nemzeti dohányboltba?2014. jan. 8. 20:58
1/10 anonim válasza:
Egy csomó helyen kiadják, egy csomó meg mással megveteti, főleg, hogy 18 évesek is akadnak a diákok közt.
2/10 anonim válasza:
Általában kérnek olyanoktól, akik elmúltak 18 évesek, megvetetik maguknak, de olyat is hallottam, hogy a szülő vette a gyerekének a cigit...
3/10 anonim válasza:
Én már ugyan betöltöttem a 18-at, de előtte megvetettem a 18 éven felüli ismerőseimmel. Viszont múltkor érdekes volt, hogy ugyanabban a boltban tőlem elkérte az eladó a személyim, és az iskolatársamtól, aki 16 éves, nem...
4/10 intrepid válasza:
A cigarettacsempészek, akik az ukrán cigit árulják 500-ért, nem vacakolnak a személyivel.
5/10 anonim válasza:
Már 9.ben volt 18 éves osztálytársam, szóval nem volt nehéz dolgunk :)
6/10 anonim válasza:
Megvetettem anyámmal, megvettem én, megvetettem egy idegennel. Mikor hogy...
Bár már leszoktam.
7/10 anonim válasza:
Én anno biztos helyekről vettem, ahol tudtam hogy kiadják, de aztán megjött az eszem és leraktam. Egyébként ha ki is adják, kevés helyen az biztos, és amúgy megvetetik arra járó emberkékkel.
Ha látod hogy kiadják valahol a nemzeti dohányboltban azonnal hívd fel rá az arra járó rendőr figyelmét, ha találsz
8/10 anonim válasza:
egyszer szerencsét próbáltam, bementem egy trafikba, hátha kiadják nekem (17 éves vagyok). Ki is adták személyi nélkül. De csak egyszer. Azóta megvetetem mással
9/10 anonim válasza:
amíg nem múltam el 18, egy osztálytársammal vetettem meg, a legtöbben így csinálják
10/10 anonim válasza:
4.nel a pont!!! ;) én is ott veszem :D evek ots
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!