Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen erős lesz így a cigi?...

Milyen erős lesz így a cigi? Hol kapok dohányt?

Figyelt kérdés

régóta keresek vaniliás cigit, de a Djarumon, és a szivarokon kivül nem nagyon találok...

Szoval célszerübbnek találnám, hogy vaniliás dohányt vennék, é magamnak tölteném a cigit.

17éves vagyok.

Hol tudok ilyen dohányt venni, hol adják ki? És milyen erős lesz a cigi, ha megtöltöm?

2009. nov. 29. 01:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Dohányboltokban tuti hogy van ilyen dohány, az kérdéses e hogy odaadják e neked úgy hogy nem vagy még 18, többségben oda szokják adni, az erőssége meg attól függ hogy mennyi dohányt töltesz a cigibe, meg hogy milyen erősségű dohányt veszel.Pl. pall mall-ban is van a narancssárga(gyenge), kék(közepes) és piros(erős) így van ez a somagolt dohányoknál is.
2009. nov. 29. 01:30
 2/10 anonim ***** válasza:
djarumnál nincs jobb sztem. az ilyen zacskós dohányok nem a legjobb minőségűek, és elég erős egy töltött cigi. az íze se az igazi!
2009. nov. 29. 04:25
 3/10 anonim ***** válasza:

mi a fenének neked cigi?

nem tanulni kellene inkább, mint ilyesmivel menőzni? ez tök gáz

2009. nov. 29. 12:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem menőzök vele, de köszönöm a kioktatást...
2009. nov. 29. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:

simán dohányboltokba lehet venni , ami nekem van az 650 volt dohányboltba.... de elárulom h ritka szar csak akkor szivom amikor a normális kifogy... :S

15F

2009. nov. 29. 16:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Azthittem jó... de akkor nem veszek, ha ilyen gagyi:S
2009. nov. 29. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:
ha esetleg miskolci vagy akk dobj egy privátot adok szivesen 1-2 szálat...
2009. nov. 29. 17:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendes vagy, köszi...:) De Bp-i vagyok
2009. nov. 29. 17:16
 9/10 anonim válasza:
szerintem a legf**ább a vaníliás tylburi de nem mindeggy mit veszel,az a jó amin a paci van.ez pipadohány,ehez vegyél egy nagy csomag festival -t és keverd össze.Évek óta ezen élek,és láss csodát nem köhögök,nem megy rá a gatyám,és jó az íze,és remek az illata-ezt az illatosat Apám jegyezte meg,aki haragszik érte,hogy dohányzok,és Ő nem szívja-tehát szerintem ez egy jó párosítás.Vagy vegyél hozzá UTAH dohányt ebben van többféle,a minap ebből vettem scherryset és olyan az illata,mint anno a hubba-bubba rágóguminak.De mindezek ellenére 17 évesen jól gondold át,hogy a rabja akarsz-e lenni ennek a szarnak ???????
2009. nov. 30. 06:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Arome Vanille a márka neve. Ez egy filteres, füstszűrős cigaretta, nem dohány. Egyszer az Arany János metrómegállonál lévő trafikban vettem, nem tudom, hogy van e még az üzlet, de kimondottan dohánytermékekkel foglalkozó boltok biztos árulnak.
2009. nov. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!