Dohányosok! Akiknek már benne tapasztalata meg tudná nekem mondani hogy melyik Marlboro dohány jobb? A piros vagy a arany? És hüvely létezik belőle? Ha igen mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 23:59
2/11 A kérdező kommentje:
Googleba már néztem. És semmi.
2014. jan. 3. 00:03
3/11 anonim válasza:
Nézd újra. Hüvelyt lehet rendelni webshopból.
5/11 A kérdező kommentje:
Ár? Lehet vak vagyok de én nem látom.
2014. jan. 3. 00:31
6/11 anonim válasza:
Ár még a hüvelyről passz, mert most jaunárba hozták forgalomba, decemberbe még nem lehetett sehol kapni.
Én vidéken élek, ide még nem jutott belőle.
A 40g-os dohány 1190Ft, durván 55-60 szál jön ki belőle ha közel gyárira töltöd, tehát nem lazán.
Mi mint cigit aranyat szívtunk, dohányból nekem a piros jobban bejön, bár még egyenlőre nem marlbi hüvellyel.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
az arany a legnormálisabb. kapni dohányban is és papírhüvelyben is Marlboro-t fajtát.
9/11 Netti32 válasza:
Én az aranyat jobban szeretem,a hüvely kb.450 ft körül van,de boltja válogatja,hol mennyiért adják.Én annyiért veszem.Általában a legtöbb dohányboltban lehet kapni.
10/11 anonim válasza:
sztem egyertelmuen az arany a jobb. Egyszer szivtam pirosat, es nem az erossegevel volt a baj az egesz ugy szar ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!