Létezik itthon Kék Marlboro? Vagy milyen cigit láthattam.
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy egy forgalmas helyen láttam egy csikket, amire kékkel volt ráírva a Marlboro felirat, mindemellett még volt valami a szűrőjére is írva, nem szerettem volna felvenni és megnézni, de mivel távolról kéknek tűnt a felirat és a szűrőn is mintha a blue feliratot lehetett volna olvasni, így lehetséges, hogy forgalmazzák?2011. júl. 26. 23:38
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) De egyébként ilyen a doboza, vagy csak ehhez hasonló? :D
2011. júl. 27. 11:41
3/12 anonim válasza:
Melyik boltban láttad Pécsen első?
4/12 anonim válasza:
Ez a Marlboro Blue Frost,ez nem kék Marbi csak egy új fajta mentolos.
5/12 anonim válasza:
Énis vettem már ilyet itthon. Különben nem szeretem a mentolos cigit, de mindig kipróbálom az új cigiket, legyen az bármilyen. Mentolos cigi révén nekem nem ízlett, de jobb mint a többi mentolos. A doboza viszont nagyon tetszik, remélem jön több Marlboro újítás is itthonra:)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Leírnád, hogy mik a cigi paraméterei? A hasznos válaszokért megy a zöld kéz! :)
2011. júl. 28. 23:19
7/12 Mme. CoCo válasza:
Itt van a kezemben:
kátr.: 6mg
nik.:0.5mg
szénmon:7
Nálam ez a best lassan egy éve( Németországban már több,mint egy éve árulják.Fincsi!:D
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld kéz. Árat tudnál hozzá mondani? A legtöbb helyen árusítják? Például közértben? :D
2011. aug. 1. 18:42
9/12 A kérdező kommentje:
Ja, és van belőle 100-as? :D
2011. aug. 1. 18:42
10/12 Mme. CoCo válasza:
630HUF
Amúgy észrevettem,ha az ember meg van fázva, úgy hozza fel a slejmet,meg a lerakódást,mint állat!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!