Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik itthon Kék Marlboro?...

Létezik itthon Kék Marlboro? Vagy milyen cigit láthattam.

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy egy forgalmas helyen láttam egy csikket, amire kékkel volt ráírva a Marlboro felirat, mindemellett még volt valami a szűrőjére is írva, nem szerettem volna felvenni és megnézni, de mivel távolról kéknek tűnt a felirat és a szűrőn is mintha a blue feliratot lehetett volna olvasni, így lehetséges, hogy forgalmazzák?
2011. júl. 26. 23:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is azt szívom, és nagyon jó. vhogy az az érzésem, mintha hideg levegőt szívnék :D egyébként van benne egy ilyen mentol szál, az adja ezt a kellemes mentol ízt neki :) ja és pont most az előbb vettem, elkezdtünk beszélgetni róla a boltos nénivel, és vmi olyasmit magyarázott, hogy nem ég le a cigi, ha benthagyod a hamutálban, vagy vmi. ezt annyira nem értettem, meg így ahogy elmondta elég elképzelhetetlen. de vmi ilyesmi lehet, csak sztem rosszul mondott vmit a néni :)
2011. aug. 5. 15:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A doboz 20 vagy 19 szálas? Van belőle 100-as?
2011. aug. 7. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!